Klubtagsági megállapodás

 

Preambulum: Ez az (Általános Szerződési Feltételeknek minősülő) Happily Könyvklub Tagsági Megállapodás Ön és a Happily Könyvklub üzemeltetője, a Könyvgalaxis Kft. (KÖNYVGALAXIS KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG, Telephely: 6725 Szeged, Dobó utca 12. B. ép., cégjegyzék száma: 06-09-026527; adószám: 28970679-2-06) között jött létre, és az Ön Happily Könyvklub Tagsága felhasználási feltételeit rögzíti. A Happily Könyvklub Tagság igénylésével, illetve a tagsággal járó kedvezmények, ajándékok és egyéb vásárlói előnyök igénybevételével vagy elfogadásával Ön kifejezetten elfogadja az ebben a megállapodásban leírt feltételeket is. A Happily Könyvklub alább részletezett tagsági előnyei nyomtatott könyv termék és ajándék vásárlásához kapcsolódóan vehetők igénybe.
 
 

1. Fogalommeghatározások

 
 
1.1. Happily Könyvklub
A Happily Könyvklub egy könyvrajongói közösség, amelyet a Happily.hu webáruház, illetve annak üzemeltetője szervez, adminisztrál és üzemeltet. A közösség célja az, hogy egy helyre gyűjtse, és érdeklődésüknek megfelelő termékekkel és az ezekhez kapcsolódó információkkal lássa el a hasonló érdeklődésű személyeket. A Happily Könyvklub tagja lehet minden, 14. életévét betöltött személy, szükséges szülői hozzájárulással bárki. A tagság feltétele a taggá válási szándék kinyilvánítása. Taggá az válik, aki a Happily.hu webáruház „Klubtagság” megnevezésű belépési nyilatkozatot kitölti, jelen Tagsági Megállapodást elfogadja, majd a nyilatkozatot a „Mentés” feliratú nyomógombra kattintva rögzíti. A klubtagság határozatlan idejű. A Happily Könyvklub tagság fenntartásának tagsági díja nincs, a tagok vásárlási kötelezettséget nem vállalnak. A Happily Könyvklub tagjai, tagságuk ideje alatt Üzemeltetőtől különböző vásárlói előnyöket (ajándéktárgyakat, árkedvezményeket, elővásárlási lehetőséget, stb.) kapnak tervezett időszakokban. Ezekről a vásárlói előnyökről Üzemeltető a klub tagjait a Happily.hu webáruházban és/vagy rendszeres vagy eseti tájékoztató e-mailben értesíti, legkésőbb a tervezett időszak első napján. A Happily Könyvklub tagjai bármikor kérhetik tagságuk megszüntetését az ugyfelszolgalat@happily.hu címen, vagy a klubtagság megszüntetését a felületen is kezdeményezheti az Adataim menüpont alatt. Kérésükkel tudomásul veszik, hogy a fiókjuk technikailag nem lesz helyreállítható, véglegesen megszűnik, minden ott felhalmozott előnyükkel együtt.
 
 
1.2. Happily Könyvklub Tagsági Kártya
A Happily Könyvklub Tagsági Kártya egy bizonylat, amellyel a Happily Könyvklub tagjai tagságukat igazolják. A Happily Könyvklub Tagsági Kártya megjelenésében egy .jpg grafikus állomány, amelyet a tag megtalál a Happily.hu webáruházban lévő vásárlói profiljában, valamint szabadon letölthet digitális eszközeire. A grafikus állományt a tag, belépésekor e-mailben is megkapja. A Happily Könyvklub Tagsági Kártya a tag vásárlási fiókját azonosítja, a tagsággal járó vásárlói előnyökhöz hozzáférésre jogosultságot igazolja. A kártya névre szól, és tartalmaz egy rendszerazonosító kódot és ennek vonalkódját. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a későbbiekben a kártyából fizikailag is létező tagsági kártyát készítsen, és a tag számára azt megküldje.
 
 
1.3. Happily Visszatérítés – Aranytallér pontgyűjtő rendszer
A Happily Aranytallér pontgyűjtő rendszer egy vásárlás alapú kedvezményelszámolási konstrukció. A Happily Könyvklub tagjainak, a Happily.hu webáruházban realizált vásárlási értékeit nyomon követi, és a költések volumenét kedvezménnyel honorálja a következő elszámolási szabályok szerint. Minden elért 3799 forintnyi vásárlási érték után a tag egy Happily Aranyrögöt kap. A Happily Aranyrög egy köztes kedvezményelszámolási egység, önmagában nem felhasználható, nem váltható át vásárlási értékké. A tag által már megszerzett aranyrögöket a Happily.hu webáruház myHappily menüpont alatt írja jóvá és jeleníti meg, a klubtag itt követheti aktuális Happily Aranyrögeinek számát. Amint az egy tag által megszerzett Happily Aranyrögök száma elérte a tizenkettőt, a szoftver lezárja az elszámolást, és a következő éjszaka a tizenkét Happily Aranyrögöt átváltja négy Happily Aranytallérrá. A Happily Aranytallér egy kedvezményelszámolási egység, amely közvetlenül kedvezményekre váltható a Happily.hu webáruházban történő vásárlások alkalmával, a következő szabályok szerint. Minden Happily Aranytallér 1000 forint kedvezményre váltható, de minden vásárláskor Happily Aranytallér kedvezményt beváltani legfeljebb a teljes kosárérték 50%-a erejéig lehet. A Hapily Aranytallért a Happily.hu webáruház a vásárlói profilokban írja jóvá és jeleníti meg. Az aranytallérok csak teljes tallérokként, tehát 1000 forintonként használhatók fel, a tallérokat váltani, részletekben felhasználni, abból visszatéríteni nem lehet. A beváltott aranytallérok szállítási költség rendezésére nem felhasználhatók.
 
 
1.4. Happily Alapítói/Belépő Ajándék 
A Happily Könyvklub üzemeltetője az első időszakban belépő klubtagokat Happily Alapítói Ajándékkal jutalmazza, a következő szabályok szerint (a Happily.hu webáruház a vásárlói profilokban jeleníti meg az adott klubtag tagsági sorszámát).
1.4.1. Az első háromezer belépőnek az Üzemeltető sorszámozott Alapítói Oklevelet adományoz. A klubtag az oklevelet a regisztrációját követő első vásárlása (a továbbiakban: első vásárlása) alkalmával, a rendeléséhez csomagolva kapja meg.
1.4.2. A legkésőbb 2021. április 15-ig regisztráló, és 1-1000. tagsági sorszámú új klubtagot az Üzemeltető egy Happily logóval ellátott vászontáska Happily Alapítói Ajándékkal jutalmazza. A klubtag az Alapítói Ajándékot az első vásárlása alkalmával, a rendeléséhez csomagolva kapja meg. Ez az Alapítói Ajándék legkésőbb 2021. május 9-ig váltható be. Azt követően a be nem váltott Ajándékok visszakerülnek az ajándék alapba, és újra felajánlhatók promóciókban.
1.4.3. A legkésőbb 2021. április 15-ig regisztráló, és 1001-3000. tagsági sorszámú új klubtagot az Üzemeltető egy Happily logóval ellátott kitűző Happily Alapítói Ajándékkal jutalmazza. A klubtag az Alapítói Ajándékot az első vásárlása alkalmával, a rendeléséhez csomagolva kapja meg. Ez az Alapítói Ajándék legkésőbb 2021. december 31-ig váltható be. Azt követően a be nem váltott Ajándékok visszakerülnek az ajándék alapba, és újra felajánlhatók promóciókban.
1.4.4. A 3001-10000 regisztrált klubtag Törzstag lesz, és egy Törzstag Oklevelet illetve Törzstag Kulcstartót kap ajándékba mely 2021. december 31-ig váltható be.

 

 
 
1.5. Happily xCard – Inspiráló meglepetés
A Happily xCard egy, a Happily Könyvklub Tagokat vásárláskor jutalmazó véletlenszerű promóciós ajándék, amelyet a klubtag mindig a rendeléshez csomagolva kap meg. Az xCard egy papír anyagú könyvjelző, amely egyben promóciós szelvény is. Minden xCardon található egy titkos kód, amelyet a vásárló, a következő vásárlása alkalmával, fizetési fázisban egy kódmezőbe tud beírni. A nyeremény lehet vásárlói árkedvezmény, tárgyajándék vagy egyéb vásárlói előny. Nem minden xCard-kód nyertes (a nem nyertes szelvények tulajdonosa egy inspirációs idézetet kap). A nyertes xCard mindenkori aránya az adott pillanatban legyártott xCard-tömege paritáson értelmezve: legalább 70%. A titkos kódjához tartozó nyereményének mibenlétéről a vásárló a tagsági fiókjában szerez tudomást, az xCardját tartalmazó küldemény átvétele után (az xCard az után jelenik meg a myHappily fiókban, hogy a GLS-től megérkezik a visszajelzés a csomag átvételéről. Ez a GLS aktuális működésétől függően több órába is beletelhet, de maximum 24 óra.), melyet a csomagolás folyamatában a küldött xCard vonalkódjnak leolvasásával kerül a rendszerbe. Egy vásárlás alkalmával maximum egy xCard beváltható, legalább 6 999 Ft rendelési érték mellett, legkésőbb az xCardon feltüntetett időpontig. Amennyiben a nyeremény tárgyajándék, a klubtag az ajándékot a beváltáskor rögzített vásárlása alkalmával, a rendeléséhez csomagolva kapja meg.
 
 
1.6. Happily Ingyenes Szállítás Kedvezmény Tagok Számára
A Happily Ingyenes Szállítás Kedvezmény Tagok Számára egy vásárlói előny, amely a Happily Könyvklub tagjait megilleti a következők szerint. A Happily Könyvklub tagjai, regisztrációjuk nyomán maximum egyszer rendkívüli ingyenes szállítás kedvezményt vehetnek igénybe. Ez egy tagsági kedvezmény. Ezt a tagsági kedvezményt leghamarabb a regisztrációt követő második vásárláskor, de egyébként szabadon megválasztott időpontban, a kupon megérkezésétől (első megrendeléskor kapott visszaigazoló e-mailben érkezik) számított 60 napon belül vehetik igénybe a tagok. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Happily Ingyenes Szállítás Kedvezmény Tagok Számára kedvezményszolgáltatáson túl további ingyenes vagy kedvezményes szállítást biztosító promóciókkal keresse meg a Happily Könyvklub tagjait, ezekkel a promóciós ajánlatokkal azok a tagok is élhetnek, akik még nem használták fel a Happily Ingyenes Szállítás Kedvezmény Tagok Számára kedvezményszolgáltatást.
 
 

2. Érvényesség

A Happily Könyvklub tagsági kedvezményeinek elsődleges érvényességi helye a Happily.hu webáruház. Egyes kedvezmények és egyéb vásárlói előnyök a Könyvgalaxis Kft. partner könyvesboltjaiban is elérhetők. Erről a happily.hu oldal ad tájékoztatást, ill. a vásárlónak önállóan, esetien kell érdeklődnie a Happily ügyfélszolgálatán vagy a könyvesboltokban.
 
 

3. Szolgáltatásbővítés

Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy kínált szolgáltatásait külön értesítés nélkül bővítse, és erről csak utólag tájékoztassa tagjait. Amennyiben ezek a változtatások semmiféle hátrányt vagy jog-/hozzáférésszűkülést nem jelentenek a tagok/vásárlók számára, a változtatásokhoz a tagok külön jóváhagyás nem szükséges. A kibővített szolgáltatások igénybevételével a tagok kifejezetten elfogadják a kibővített szolgáltatás feltételeit is. Vonatkozik ez különösen, de nem kizárólag a Happily Tagsági Kártya feltöltőkártyává alakítására e megállapodás 1. melléklete szerint.
 
 

4. Megrendelés

Az Ügyfél a Happily Könyvklubba való belépéssel egyidejűleg kijelenti, hogy jelen Megállapodást, valamint a Weboldalon közzétett Általános Szerződési Feltételeket és a Weboldalon közzétett Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.
 
 

5. Szerzői jogok

5.1. A Happily Klubszolgáltatás know how-ja szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon vagy a partner könyvesboltokon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak és előnynek: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

5.2. A Klubszolgáltatás tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása csak magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

5.3. A jelen Megállapodásban kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a Weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.
 
 

6. Jogérvényesítési lehetőségek

A panaszügyintézés vagy egyéb jogérvényesítési lehetőségek módja az Általányos szállítási feltételeben található.
 
 

7. Egyéb rendelkezések

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen Megállapodás feltételeit egyoldalúan módosítani. A Szolgáltató módosítás esetén a frissített Tagsági Megállapodást haladéktalanul elérhetővé teszi weboldalán. A módosítások életbe lépésekor a regisztrált felhasználóknak az oldalra történő bejelentkezéskor azokat kifejezetten el kell fogadniuk az oldal használatához.
 
 
Szeged, 2020. január18.
Könyvgalaxis Kft. és kapcsolt gazdasági társaságai.
 
 

1. Számú Melléklet a Happily Klubtagsági Kártya és Happily Szuper Klubtagsági Kártya szolgáltatástervéről, amely jelen Megállapodás kihirdetésekor még nem vehető igénybe, de Szolgáltató bármikor egyoldalúan igénybe vehetővé teheti

 
 

I. Fogalommeghatározások

1. Happily Klubtagsági Kártya és Happily Szuper Klubtagsági Kártya

Mind a Happily Klubtagsági Kártya, mind Happily Szuper Klubtagsági Kártya egy, az előre fizetés elvén működő, 13 jegyű egyedi azonosítószámmal ellátott úgynevezett feltöltőkártya, amelyet a kártyabirtokos általi használat céljára állít ki a Könyvgalaxis Kft, feljogosítva a kártyabirtokost a Könyvgalaxis Kft. által üzemeltetett Happily.hu webáruházban és a Könyvgalaxis Kft. által üzemeltetett könyvesboltokban történő vásárlásra a kártyához tartozó úgynevezett vásárlói folyószámlán a vásárláskor található egyenleg erejéig.

2. Vásárlói folyószámla

A Happily Klubtagsági Kártyához és Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla egy, a Könyvgalaxis Kft. által üzemeltetett integrált forgalomnyilvántartó szoftverben vezetett, kártyabirtokos által befizetett és/vagy elköltött pénzösszeget nyilvántartó elszámolási rendszer. A Happily Klubtagsági Kártya vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártya és a kártyához tartozó vásárlói együttesen jön létre a kártya kiállításakor, és közösen úgynevezett pénzt helyettesítő fizetőeszközként működnek.

3. Egyenleg

A Happily Klubtagsági Kártyához és Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla egyenlege a folyószámlára feltöltött és a folyószámláról a kártyabirtokos által levásárolt elszámolási egységek különbsége. A Happily Klubtagsági Kártyához és Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla egyenlege pozitív szám vagy nulla lehet. Hitel igénybevételére egyik kártya sem jogosít. A folyószámlára feltöltött összeg nem kamatozik. A folyószámlára feltöltött forint összeg a résztvevő Happily.hu webáruházban a résztvevő könyvesboltokban elérhető termékek és szolgáltatások előre történő kifizetését szolgálja. A Happily Klubtagsági Kártyát vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyát azért hoztuk létre, hogy a nálunk történő vásárlás egyszerűbbé, a velünk kialakított kapcsolat pedig kifizetődőbbé váljon az Ön számára.

4. Kártyabirtokos

Kártyabirtokosnak tekintjük azt a, 18. életévét betöltött személyt, aki a Happily Klubtagsági Kártyát vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyát igényelte, és aki számára ezt a kártyát a Könyvgalaxis Kft. kiállította (létrehozva egyúttal a kártya azonosítóját és a hozzá tartozó vásárlói folyószámlát).
 
 

II. A Happily Klubtagsági Kártya és a Happily Szuper Klubtagsági Kártya igénylése

A Happily Klubtagsági Kártyát vagy a Happily Szuper Klubtagsági Kártyát Ön kétféleképpen igényelheti.

1. A kártya kiállítását kérheti a Könyvgalaxis Kft. által üzemletetett könyvesboltok bármelyikében az ott dolgozó könyvkereskedő kollégától vásárlást követően.

2. A kártya kiállítását kérheti a Happily.hu webáruházban bármilyen összegű vásárlást követően.

Mindkét igénylési mód esetében érvényesek a következők. A Happily Klubtagsági Kártya és/vagy a Happily Szuper Klubtagsági Kártya kiállítása minden esetben egyúttal a Happily.hu webáruházban történő regisztrációt is jelenti. A kártya kiállításának tényét, időpontját, a 13 jegyű azonosítószámot, a kártyával történt vásárlásokat, valamint a kártyához tartozó vásárlói folyószámla aktuális egyenlegét a kártyabirtokos a Happily.hu webáruházon oldaláról elérhető úgynevezett vásárlói profiljában bármikor szabadon ellenőrizheti.

3. Happily Klubtagsági Kártya és a Happily Szuper Klubtagsági Kártya kiállításának díja

3.1. A Happily Klubtagsági Kártya külön kiállítási díja nincs, a kiállítás feltétele egyedül az, hogy a 2.1. vagy 2.2. pontokban leírt vásárlások megtörténjenek, ezután a kártya igényelhető, a Könyvgalaxis Kft. pedig a kártyát kiálltja.
3.2. Happily Szuper Klubtagsági Kártya kiállításának feltétele a tagsági díj befizetése az aktuális ajánlat szerinti összeggelforint összeg. A tagsági díj befizethető a Happily.hu oldalon online vásárlás keretében, bankkártyáról, vagy befizethető a Könyvgalaxis Kft. által üzemeltetett könyvesboltban készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.

 
 

III. A Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla feltöltése.

A Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla a kártya érvényességi időtartamán belül tetszőleges alkalommal, egyenként tetszőleges összeggel, befizetéssel tölthető fel úgy, hogy a Megállapodás 4. pontjában rögzített maximális értéket a befizetést követően az egyenleg ne haladja meg. A feltöltést szolgáló befizetés lehetséges módjai megegyeznek a Happily Szuper Klubtagsági Kártya igénylésének feltételeként szolgáló befizetéssel, amelyet a Megállapodás 2.3.2. pontja rögzít.
 
 

IV. A Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla egyenlegének maximuma

Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámlán bármely időpontban az egyenleg összege maximum 70000 forint lehet, és folyószámlán lévő összegből egy nap maximum 40000 forintot használhat fel.
 
 

V. A Happily Klubtagsági Kártya és a Happily Szuper Klubtagsági Kártya érvényességi időtartama

A Happily Klubtagsági Kártya és aHappily Szuper Klubtagsági Kártya az utolsó felhasználását követő 12. hónaputolsó napjáig érvényes. Az a kártya, amelyet kiállítás után egyszer semhasználtak, a kiállítást követő 12. hónap utolsó napjáig érvényes. A HappilyKlubtagsági Kártya és a Happily Szuper Klubtagsági Kártya maximálisérvényességi időtartama 4 év, vagyis a kiállítását követ 48. hónap utolsónapján a kártya korábbi használatától függetlenül a kártya érvényességemegszűnik.
A kártya érvényességének megszűntekora vásárlói folyószámlán lévő egyenleg is megszűnik, az esetlegesen amegszűnéskor a folyószámlán lévő elszámolási egységek sem nemvisszaigényelhetők, sem nem átutalhatóak másik vásárlói folyószámlára.
 
 

VI. A Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla elszámolási egységei

A Happily Klubtagsági Kártyához és a Happily Szuper Klubtagsági Kártyához tartozó vásárlói folyószámla egyenlegét csak forint alapú befizetéssel lehet feltölteni, a kártyákkal forint alapúan lehet vásárolni. A vásárlói folyószámla az elszámolási egységet mutatja. Mind befizetéskor, mind pedig vásárláskor 1 elszámolási egység egyenlő 1 forinttal.
 

VII. A Happily Klubtagsági Kártya és a Happily Szuper Klubtagsági Kártya használatához kapcsolódó (úgynevezett promóciós célú) vásárlói előnyök

1. Azonnali köszöntő ajándék

Minden Happily Klubtagsági Kártya vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártya kártyabirtokosa a kártya első felhasználásakor (a felhasználás módjától vagy értékétől függetlenül) egy darab úgynevezett köszöntő ajándékot kap. Ez az ajándék a következő merchandising termékek valamelyike: Happily kitűző, Happily hűtőmágnes, Happily kulcstartó, Happily kitűző.

2. A Happily Klubtagsági Kártya kártyabirtokosa a 7.1. pontban rögzített előnyön túl

a) minden vásárláskor, vásárlásonként 1 db xCardot kap ajándékba,
b) évente egyszer, tetszőleges időpontban ingyenes szállítást vehet igénybe a Happily.hu webáruházban történt vásárláskor minimum rendelési érték nélkül,
c) használhatja a xBooksza nevű pontgyűjtő rendszert, amely a vásárlások utána, a vásárlás értékével arányosan a vásárlói folyószámla egyenlegén felüli jutalompontokat (úgynevezett aranytallérokat) ír jóvá a vásárlói profiljában; ezek a jutalompontok előre meghirdetett promóciók keretében, a promóciók kiírása szerinti feltételekkel átválthatók ajándékká vagy levásárolható elszámolási egységgé (az aranytallér/elszámolási egység átváltási szabályait az xBooksza általános felhasználási feltételei írják le).
3. A Happily Szuper Klubtagsági Kártya (tagsági díj 5999 Ft) kártyabirtokosa a 7.1. pontban rögzített előnyön túl
a) exkluzív, csak a Happily Szuper Klubtagsági Kártya felhasználói számára összeállított akciókban vásárolhat,
b) évente kétszer ingyenes szállítást vehet igényben minimum rendelési érték nélkül,
c) minden vásárláskor, minden egyes megvásárolt könyvhöz 1 db xCardot kap ajándékba,
d) a Happily.hu webáruház és a Könyvgalaxis által üzemeltetett könyvesboltok egyes, különleges ajánlatait korai hozzáféréssel, szűk körben (a teljes közönség számára megnyitott értékesítés előtt) veheti igénybe.
 
 
 

VIII. Bizonylat és korábbi tranzakciók

A Happily Klubtagsági Kártya és Happily Szuper Klubtagsági Kártya felhasználásakor a vásárlásról bizonylatot állítunk ki. A bizonylaton feltüntetjük, hogy a vásárlás a klubtagsági kártya használatával történt. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze online a korábbi tranzakcióit, így meggyőződhet arról, hogy a korábbi tranzakciói és felhasználói egyenlege is helytálló.
 
 

IX. Számlázási hibák és javítások

Amennyibenmeglátásunk szerint elírás, számlázási vagy könyvelési hiba lépett fel, úgy a HappilyKlubtagsági Kártya vagy a Happily Szuper Klubtagsági Kártya egyenlegét javítanifogjuk. Ha kérdése lenne a korábbi tranzakciói vagy valamely javítás kapcsán,illetve ha vitat bármely tranzakciót vagy a kártyáját érintő javítást, úgykérjük hívja Ügyfélszolgálatunkat +36 70 5144 324 telefonszámon. Amennyibenelegendő információt bocsát a rendelkezésünkre, igényét megvizsgáljuk és avizsgálat eredményéről tájékoztatjuk. A hibát a vizsgálat befejezését követőenhaladéktalanul orvosoljuk. Ha nem találunk hibát, abban az esetben istájékoztatjuk a kivizsgálás eredményéről. Amennyiben nem tájékoztat bennünket aszóban forgó tranzakció dátumától számított harminc (30) napon belül megfelelőmódon ahhoz, hogy igényét megvizsgálhassuk, úgy semmilyen számlázási hibát nemvagyunk kötelesek sem megvizsgálni, sem kijavítani.
 
 

X. Kártyabirtokosi felelősség

Kérjük, hogy a Happily Klubtagsági Kártyáját vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyáját kezelje úgy, mint a készpénzt, a kártya adatait ne ossza meg senkivel. A Könyvgalaxis Kft. nem vállal felelőséget az eltűnt, ellopott vagy megsérült klubtagsági kártyákért. Amennyiben az Ön klubtagsági kártyája vagy az arra vonatkozó információk elvesznek vagy azokat ellopják, úgy akinek bármelyik a birtokába kerül, azt fel fogja tudni használni. Ön felelősséggel tartozik a Happily Klubtagsági Kártyájával vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyájával történt valamennyi tranzakcióért, beleértve a jogosulatlan tranzakciókat is. Ha azonban Happily Klubtagsági Kártyája vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyája elveszett, ellopták vagy megsemmisült, úgy azt ki tudjuk cserélni és egyenlegén a velünk történő kapcsolatba lépéskor szereplő összeget át tudjuk helyezni egy új kártyájára, amennyiben a kártyát nálunk korábban regisztrálta.

Ha Happily Klubtagsági Kártyája vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyája elveszik, megsérül, vagy ellopják azt, lépjen velünk azonnal kapcsolatba. A klubtagsági kártyához tartozó vásárlói folyószámla egyenlege védelmet élvez a nekünk szóló értesítés időpontjától kezdődően. A Happily Klubtagsági Kártyáján vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyáján lévő összeget befagyasztjuk, amint értesít minket, a kártyán lévő összeget pedig áthelyezzük egy az Ön nevére szóló új klubtagsági kártyára.
 
 

XI. Adatvédelmi nyilatkozat

Kérjük,körültekintően olvassa végig a Könyvgalaxis Kft. adatvédelmi nyilatkozatát[URL] , hogy tisztában legyen azzal, hogy a Könyvgalaxis Kft hogyan gyűjt,használ fel és közöl adatokat a vásárlókról, hogy Ön hogyan frissítheti,módosíthatja személyes adatait vagy hogyan kérheti azok törlését, valamintazzal, hogy mi milyen módon kommunikálunk Önnel.
 
 

XII. Jelen Megállapodás módosítása

Jelen Megállapodást jogunkban áll bármikor módosítani. A módosított Megállapodást a https://happily.hu weboldalon tesszük közzé, és a közzétételét követő harminc (30) napos időszakban a weboldalon egy értesítést is közzéteszünk, miszerint jelen Megállapodás feltételei megváltoztak. Ahogyan azt a magyar jog lehetővé teszi, bármilyen jellegű változtatás, kiegészítés vagy törlés a módosított Megállapodás weboldalunkon történő közzétételével egyidőben hatályba lép. Amennyiben másként nem nyilatkozunk, a változtatás, kiegészítés vagy törlés az Ön aktuális és jövőbeni Happily Klubtagsági Kártyájára vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyájára is alkalmazandó. Úgy tekintjük, hogy Ön a változtatásokat, kiegészítéseket és törléseket elfogadja, amennyiben (1) nem értesít minket az ellenkezőjéről írásban az értesítésünktől számított 30 napon vagy az értesítésünkben meghatározott egyéb irányadó időtartamon belül; vagy (2) Happily Klubtagsági Kártyáját vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyáját az előzőekben rögzített értesítésre nyitva álló határidő után is használja. Ha Ön értesít minket arról, hogy a változtatásokat, kiegészítéseket és törléseket nem fogadja el, a Happily Klubtagsági Kártyáját vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyáját töröljük és a kártyához tartozó folyószámlán lévő összeget visszatérítjük Önnek.
 
 

XIII. A szerződés megszüntetése

Jelen Megállapodást jogunkban áll bármikor, értesítés és felelősségvállalás nélkül felfüggeszteni vagy megszüntetni, illetve az Ön számára biztosított valamely vagy valamennyi jogot és kiváltságot visszavonni.
 

 

XIV. Részleges érvénytelenség, a Megállapodás szerkezete

 

A jelen Megállapodás képezi az Ön és a Könyvgalaxis Kft. között létrejött megállapodásról szóló teljesés kizárólagos akaratnyilatkozatot, amely hatálytalanít, illetve magában foglalminden egyéb, a Happily Klubtagsági Kártyára vagy Happily Szuper KlubtagságiKártyára vonatkozó korábbi ajánlatot és megállapodást (ide nem értve azadatvédelmi nyilatkozatot). Amennyiben megállapítható, hogy jelen Megállapodásbármely feltétele jogellenes vagy végrehajthatatlan, azt úgy kell törölni, hogya lehető legkisebb mértékben érintse a jelen Megállapodás fennmaradófeltételeit, amely egyebekben teljes mértékben hatályos és végrehajtható marad.

 

 
 

XV. Érdeklődés és kérdések

Amennyiben jelen Megállapodásra vagy a Happily Klubtagsági Kártyára vagy Happily Szuper Klubtagsági Kártyára vonatkozó kérdése van, kérjük látogasson el honlapunkra a https://happily.hu weboldalon, vagy hívjon bennünket a +36 70 5144 324 telefonszámon.
A bíróságon kívüli panaszkezelésről és követelés-érvényesítésről, valamint ezen eljárások kezdeményezéséről részletes információkat talál a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium weboldalán: https://fogyasztovedelem.kormany.hu