Gyakori kérdések

Miben segíthetünk?

Kollégáink 8:00-tól 20:00 óráig chaten azonnal állnak rendelkezésedre, válaszolnak kérdéseidre
Üzenetedet az ugyfelszolgalat@happily.hu címre várjuk! Telefonos ügyfélszolgálatunkat itt éred el, 8-tól 16 óráig:
+36 70 5144 324
 
 

A rendszer szerint már létezik az e-mail címem. Mit tehetek?

Valószínűleg már korábban megkíséreltél regisztrálni, így javasoljuk, hogy kérj a Belépés menüpontnál egy új jelszót!
Ha így sem sikerül, akkor keresd kollégáinkat cseten, vagy az ugyfelszolgalat@happily.hu e-mail címen!
 
 

Elfelejtettem a jelszavam, hol kérhetek újat?

A Happily.hu főoldalon a Belépés menüpontnál az Elfelejtett jelszóra kattintva, majd az e-mail címed megadva kérhetsz új jelszót a belépéshez!
 
 

Nem érkezett meg a regisztráció után a megerősítő e-mail, mit tegyek?

Nézd meg a mappákat (promóciók stb.) a postafiókodban, vagy keress rá a happily kifejezésre. Ha így sem találod, jelezd a hibát az Ügyfélszolgálatunknak!
 
 

Regisztráltam a happily.hu oldalra és klubtag szeretnék lenni. Hol tehetem meg?

A happily.hu főoldalán kattints a Klubelőnyök menüpontra! Itt a Klubtag leszek gombon tudsz regisztrálni a Happily Klubtagságért, ami most ingyenes.
 
 

Klubtag lettem. Hogyan kapom meg az alapítói ajándékaimat?

Sikerült az első 3000 klubtag közé kerülnöd? Gratulálunk és szeretettel üdvözlünk!

Az alapítói ajándékokat a rendszer automatikusan a kosaradba teszi az első vásárlásod alkalmával.
Kérjük, ügyelj a beváltási határidőkre!

Az első 1000 alapítói ajándékot 2021. április 15-ig, az 1001-3000. alapítói ajándékokat 2021. december 31-ig válthatók be.

Amint rendelsz tőlünk, nincs más dolgod, mint várni az első szuper könyvedre, és az alapítói ajándékokra! Az első 1000 alapító tagunk egy Happily Alapítói Vászontáskát és egy névre szóló Happily Alapítói Oklevelet kap ajándékba a rendelése mellé. Az 1001-3000-ig regisztrált alapító tagjaink pedig egy Happily Alapítói Oklevelet és egy Happily Alapítói kitűzőt kapnak az első vásárlásuk alkalmával.

 
 

A Happily Alapítói Oklevelet névre szólóan kapom meg, sorszámozottan?

A Happily Alapítói Okleveledet arra a névre kapod meg, amivel regisztráltál és vásároltál a happily.hu oldalán.
Az Alapítói tagságod sorszáma természetesen rákerül az okleveledre.
 
 

Mi az az xCard?

Klubtagként minden vásárlásod mellé egy Meglepetéskártyát, azaz egy xCardot kapsz. Az xCard egy extra könyvjelző, egy felturbózott „szerencsesüti”. Inspiráló személyes üzenettől értékes kuponokig, exkluzív könyves ereklyékig tartogat számodra meglepetéseket. Fedezd fel a kincseket és fokozd az örömödet! xCardod már 6999 Ft kosárértéktől beváltható, minden vásárlással egy. Minden xCard a rajta feltüntetett határidőig váltható be.
 
 

Mennyi idő elteltével láthatom a myHappily fiókomban, hogy milyen xCardot kaptam?

Az xCardod az után jelenik meg a myHappily fiókodban, hogy a GLS-től megérkezik a visszajelzés a csomag átvételéről.
Ez a GLS aktuális működésétől függően több órába is beletelhet, de maximum 24 óra.
 
 

Hogyan tudom felhasználni és beváltani az xCardomat?

Egy megrendelésnél egy xCardot lehet felhasználni, ha a kosárérték eléri a 6999 Ft-ot. A megrendelés leadásakor a happily.hu/kosár_ellenőrzése szakaszban írd be az Egyéb fizetőeszközök, extrák kezelése pontnál a kapott meglepetéskártyán szereplő Meglepixxxx kódot. (A Meglepi szócskával együtt!) Az ajándékodat a megrendelés leadását követően a rendelésedhez csomagolják a munkatársaink.
 
 

Mit jelent az Állandó bónusz – visszatérítés?

Klubtagjaink, hogy még több könyvhöz juthassanak hozzá, minden könyvvásárlásuk árából visszatérítést kapnak! Hogyan működik?

Egy-egy aranyrögöcskét kapsz minden 3799 Ft számlaérték után. Amint összegyűlt egy tucat (12) aranyrög, éjszaka 4 Aranytallért „verünk belőlük” számodra, melyeket másnap már fel is használhatsz. Az aranyrögöket és a tallérokat xBookszádban gyűjtjük számodra, amit a fiókodban, a myHappily menüpont alatt folyamatosan követhetsz. Egyenleged a tagsági kártyádon, a Happily KlubCardon is megjelenik. Minden Happily Aranytallér 1000 forint kedvezményre váltható, vásárlásonként a teljes kosárérték 50%-a erejéig, Az aranytallérokat csak egyben lehet felhasználni, abból a rendszer visszaadni nem tud.

 
 
Klubtagként jár nekem legalább egy ingyenes szállítás – ezt hogyan vehetem igénybe?
A Happily Könyvklub tagjai, regisztrációjuk nyomán egy alkalommal rendkívüli ingyenes szállítás kedvezményt vehetnek igénybe. Ez egy tagsági kedvezmény. Ezt a tagsági kedvezményt leghamarabb a regisztrációt követő második vásárláskor, de egyébként szabadon megválasztott alkalommal veheted igénybe. Az ingyenes szállítás kuponkódját az első megrendelésed visszaigazoló levelében találod.