Nincs engedélyezve a javascript.
A hónap könyvei - ÁPRILIS

A hónap könyvei - ÁPRILIS

Április hónapban is négy csodálatos könyvet ajánlunk kiemelten a figyelmetekbe - fortélyokat és recepteket a kínai ételek otthoni elkészítéséhez; Kristin Hannah nagyszerű regényét, a több mint három évtizeden átívelő Szentjánosbogár lányok megrendítő, nagyhatású történetét; a Netflix sorozat alapjául szolgáló thrillert, amiben semmi sem az, aminek látszik; és a kimondottan ifjú olvasóknak szóló színes történetet a Bagolynaplót. Boldog napokat, jó olvasást kívánunk!

Fesztivál a fa tetején

Fesztivál a fa tetején

Rebecca Elliott
Könyvmolyképző Kiadó, 2020.
Vajon sikerül megrendezni a bagolysuliban a Virágözön Fesztivált?
Suhanó Évi túl NAGY feladatra vállalkozik, amikor felajánlja, hogy tavaszi fesztivált rendez az iskolájában. Még barátnője, Lizi segítségével sem sikerülne mindennel időben elkészülnie. Évi már nagyon fél és izgul. Vajon kér-e segítséget Katától (más néven Undokságos Undokkatától)? Vagy le kell fújni a fesztivált?
Ez a könyv egy kedves kisbagoly naplójaként íródott, és Rebecca Elliott huhogtatóan gyönyörű illusztrációi díszítik minden oldalon.
Ne higgy a szemének!

Ne higgy a szemének!

Sarah Pinborough
21. Század Kiadó, 2021.
A Ne higgy a szemének! Netflix sorozat alapjául szolgáló regény.
Tisztelt Olvasó! A Ne higgy a szemének! a szerelem sötét oldaláról szól. Arról, hogy megpróbálunk rájönni: ki lehet a másik ember, a szenvedély, a szépség, a szavak mögött. Mert vajon melyikünk őszinte mindenben és mindig, mindenkihez? Főleg ahhoz, akit a legjobban szeret? - Sarah Pinborough
Ebben a könyvben semmi sem az, aminek látszik.
A nagy wok szakácskönyv

A nagy wok szakácskönyv

Naomi Imatome-Yun
Alexandra Kiadó (A), 2021.
Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez
Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni! A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!
Szentjánosbogár lányok

Szentjánosbogár lányok

Kristin Hannah
Könyvmolyképző Kiadó, 2015.
Arany pöttyös könyvek
1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a "világ legmenőbb csaja", és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambíciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti.

Kategóriák

Ajándékkönyvek
Gasztronómia
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Hobbi, otthon, szabadidő
Irodalom
Regény
Szórakozás
Társadalomtudományok
Természettudományok
Utazás

Ajánlott szerzők

Margaret Atwood
Agatha Christie
Ken Follett
Stephen King
C. S. Lewis
Több

Ajánlott kiadók

Könyvmolyképző Kiadó

Értékelések alapján

Szűrés ár szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett
A hónap könyvei - ÁPRILIS
Sorrend: