Nincs engedélyezve a javascript.
A hónap könyvei - JÚNIUS

A hónap könyvei - JÚNIUS

Június most többszörösen is a szabadságot juttatja eszünkbe. Egyre nagyobb a szabadságfokunk a kemény korlátozások után, és jönnek a nyári szabadságok is. Ebben a szellemben válogattunk most számotokra négy olyan kötetet, mely visszatürözi és erősíti bennünk ezt az érzést.
Válogass szabadon!

A vikomt, aki engem szeretett - A Bridgerton család 2.

A vikomt, aki engem szeretett - A Bridgerton család 2.

Julia Quinn
Gabo Könyvkiadó, 2021.
A Bridgerton család
1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívánatosabb agglegényére, aki ezidáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt. Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április
De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet.
Red, White, & Royal Blue - Vörös, fehér és királykék

Red, White, & Royal Blue - Vörös, fehér és királykék

Casey McQuiston
Könyvmolyképző Kiadó, 2021.
Rubin pöttyös könyvek
Mi történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális - a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.
Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról.
Egy nőnek legyenek tervei

Egy nőnek legyenek tervei

Maye Musk
Európa Könyvkiadó, 2020.
A 72 éves Maye Musk az Igazi Vasember, Elon Musk édesanyja. Fia a SpaceX magánűrkutatási vállalat és az elektromos autókat gyártó Tesla Motors zsenije, aki Falcon Heavy nevű űrhajóján egy meggypiros Roadstert küldött az űrbe, és már a Mars-utazást tervezgeti.
De az anya hírneve sem sokkal marad el fiáétól. A hófehér hajú, kicsattanóan eleven nemzetközi szupermodell karrierje ugyan 15 éves korában kezdődött, de 67 évesen vonult végig először a New York-i divathét kifutóján. Két évvel később már a CoverGirl kozmetikai világcég vezető modellje és arca lett.
Tehetséges Klementin

Tehetséges Klementin

Sara Pennypacker
Könyvmolyképző Kiadó, 2009.
A harmadikos Klementin a csúcson érzi magát - na, jó, nem mindig. Amikor osztályfőnöke bejelenti, hogy "Ki Mit Tud"?-ot rendeznek, Klementin pánikba esik. De hiszen neki semmihez sincs tehetsége. Nem tud énekelni, se táncolni, és semmiféle hangszeren nem játszik. Még csak ugrándozni sem tud igazán jól. És ha ez nem elég, Klementin tökéletes legjobb barátnőjének, Margónak annyi mindenhez van tehetsége, hogy már fel sem tudja sorolni...

Kategóriák

Gasztronómia
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Irodalom
Regény
Társadalomtudományok

Ajánlott szerzők

Margaret Atwood
Agatha Christie
Ken Follett
Stephen King
C. S. Lewis
Több

Ajánlott kiadók

Könyvmolyképző Kiadó

Értékelések alapján

Szűrés ár szerint

0 - 499 Ft
500 - 999 Ft
1 000 - 1 499 Ft
1 500 - 1 999 Ft
2 000 - 2 999 Ft
3 000 - 4 999 Ft
5 000 Ft felett
A hónap könyvei - JÚNIUS
Sorrend: