Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
A Körkunyhó

A Körkunyhó

1988-ban egy tavaszi vasárnapon megtámadnak egy nőt az észak-dakotai rezervátumban. A bűncselekmény részletei csak lassan kerülnek napvilágra, mert a sokkos állapotban lévő Geraldine Coutts nem szívesen éli újra és meséli el a történteket, sem a rendőrségnek, sem a férjének, Bazilnek, sem tizenhárom éves fiának, Joe-nak.

Joe élete egyetlen nap leforgása alatt gyökeres fordulatot vesz. A fiú próbál vigaszt nyújtani anyjának, de az nem hajlandó felkelni, és egyre mélyebbre csúszik a magány szakadékába. A hirtelen magára maradt Joe idő előtt, teljesen felkészületlenül csöppen bele a felnőttek világába.

Míg apja, aki törzsi bíró, a legtöbbet igyekszik kicsikarni az igazságszolgáltatásból, Joe fittyet hány a hivatalos nyomozásra, és hű barátaival, Cappyvel, Zackkel és Angusszal maga próbálja megkeresni a válaszokat. Küldetésük során eljutnak a Körkunyhóhoz, az odzsibua indiánok szent helyéhez. És ez még csak a kezdet.

Zseniális, egyben szórakoztató regény, igazi szépirodalmi remekmű. Feltűnő kendőzetlenséggel mutatja be egy modern közösség életének rideg valóságát, ahol az odzsibuák és a fehérek kapcsolata nem kifejezetten felhőtlen. A történetben egyszerre jelenik meg a komikum és a túlságosan is emberi karakterek életét nagyban meghatározó hiedelemvilág. Mese az igazságtalanságról.

(Nincs értékelés)
2 999 Ft
Klubár:
2 999
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom