Nincs engedélyezve a javascript.
A Monarchia markában

A Monarchia markában

Nostradamus Levelei 2.

2025-ben rejtélyes vihar söpör végig a világon, amely sok felnőttet elragad, és eltünteti a Föld jelentősebb részéről az elektromosságot. A szüleit kereső Noszter Ádámot két évvel később befogadja egy titkos időutazó társaság, a Kézbesítő Csoport, és hamarosan végrehajtja első feladatát is, megmenti a Holló Szövetségének csapdájából Edgar Allan Poe-t.

Korai azonban az öröm, mert nem sokkal a visszatérése után számára ismeretlen valóságban találja magát, amelyben Magyarország még mindig tagja az Osztrák-Magyar Monarchiának. Valaki a múltban eltérítette Petőfi Sándort a Nemzeti dal megírásától, és megakadályozta az 1848-as forradalom kirobbanását is.

Ádámnak nincs más választása, mint megszerezni az új idővonalon fellelhető egyetlen időgépet, Leonardo Da Vinci Tempora Navisát, hogy a múltba utazva megpróbálja elhárítani a költőt fenyegető veszélyeket.A Nostradamus Levelei sorozat újabb története nagy nemzeti forradalmunk előtti napokba repíti olvasóit, és csak a végső összecsapás során válik el, hogy az ellenségnek sikerül-e végleg megváltoztatnia a történelmet.

Képzeld azt, hogy tizenegy éves időutazó vagy, és rajtad múlik, miként alakul a jövő! Ha nem adod fel, győzhetsz, ám ha veszítesz, örökre a Monarchia markában maradsz!

Ha nem adod fel, győzhetsz, ám ha veszítesz, örökre a Holló hatalmába kerülsz!

(Nincs értékelés)
2 680 Ft
Klubár:
2 680
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom