Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
A rab herceg
-693Ft
Klubár

A rab herceg

A rab herceg 1.

Szerző:

Korai megjelenés a Happily.hu-n:2021.07.13.
Szerezd meg most!

"Ez itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje."
Damen harcos hőse népének, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják a jogaitól és a szabadságától, és ágyas rabszolgaként átadják az ellenséges ország hercegének.

Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos - a verei királyi udvar legrosszabb ismérveit testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.

Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt...

Ármány, intrika és bizarr társadalmak.
Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz.

Hagyd, hogy elképesszen!
"Nemcsak hogy magával ragadó kötet, hanem szó szerint patakokban folytak tőle a könnyeim." - Lily, sprinklesofdreams.wordpress.com -

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

16 éves kortól ajánljuk!

(Nincs értékelés)
3 299 Ft
Klubár:
2 606
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom