Nincs engedélyezve a javascript.
A teljessé válás folyamata

A teljessé válás folyamata

Hogyan rakd újra össze magad? - Gyakorlati útmutató

Szerző:

Kevesen tapasztalunk meg olyan mértékű szenvedést, amelyet Teal Swannak kellett elviselnie, amikor tizenhárom évnyi rituális bántalmazást élt át egy szekta fogságában, mégis valamilyen módon mindannyiunk személyiségét széthasította valamilyen trauma. Van, akinél látható, testi sérülésként is megmutatkoznak a sebek, másoknál szorongás, depresszió vagy PTSD formájában jelentkeznek. És olyan is van, akit valamilyen általa érthetetlen dolog kínoz.

A jó hír az, hogy te magad is begyógyíthatod a sebeidet. A teljessé válás folyamata sorsfordító utazásra hív, amelyen megismered önmagadat és újra megleled elveszett részeidet annak érdekében, hogy visszatérhess egy örömteli jelenbe, ahol többé nem nyomorít meg a múlt és nem rémít meg a jövő.

Különleges, a hétköznapi érzékelésen messze túlmutató képességeire támaszkodva Teal egy forradalmian új, tizennyolc lépéses folyamatot kínál a múlt sebeinek begyógyítására és a jelen problémáinak megoldására. A könyvből megtanulhatod, hogyan- hozhatsz létre egy menedékhelyet az elmédben, amelyben biztonságosan újraélhetsz nehezen feldolgozható emlékeket;

- adhatsz hangot fájdalmas érzelmeidnek;

- mozdíthatod az érzéseidet a megkönnyebbülés irányába;

- zárhatod le egy trauma emlékét, és kezdhetsz "új életet".Mindez nem csupán gyógyítómunka, hanem egyben a megvilágosodás felé vezető út is. Értékesebbnek fogod érezni magadat tőle, és reményekkel telve újra bízhatsz az élet szépségében.

(Nincs értékelés)
2 690 Ft
Klubár:
2 690
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom