Nincs engedélyezve a javascript.
Aspho-Mezők

Aspho-Mezők

Gears of War

Gyerekként elválaszthatatlanok voltak, katonaként azonban elszakították őket egymástól. Marcus Fenix és Dominic Santiago - Dom bátyjával, Carlosszal együtt- vállvetve harcoltak az aspho-mezei ütközetben, amely megváltoztatta az Inga Háborúk kimenetét.

Most azonban kitört egy újabb háború, amelyet meg kell vívniuk: a harcot az emberiség túléléséért. Miközben az emberek utolsó erődítménye a Serán a Sáska Horda támadására készül, a múlt árnyai visszatérnek, hogy megkísértsék Domot és Marcust. Egy régi bajtárs felbukkanása egy régi eltemetett, gyötrelmes titok napvilágra kerülésével fenyeget, amelyről Marcus megfogadta, hogy örökre rejtve marad.

Ahogy a COG ostrom alá vett katonái igyekeznek a végsőkig kitartani, hogy megmentsék az emberiséget a kipusztulástól az Aspho-mezőkön átélt szívszaggató élményeket újra meg kell tapasztalniuk. Marcus és Dom minden csapást képesek elviselni, ami a Sáska Horda rájuk mér, de vajon a barátságuk elég erős lesz-e ahhoz, hogy túlélje az igazságot Carlos Santiagóval kapcsolatban?

Ez a regény egy felnőtteknek szóló videojáték alapján készült.

(Nincs értékelés)
2 990 Ft
Klubár:
2 990
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom