Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Carly hangja

Carly hangja

Áttörni az autizmus falán

Az autizmussal élő Carly 11 évig nem tudott a környezetével kommunikálni, majd egy nap megtörtént az áttörés."Autista vagyok, de nem ez határozza meg igazi énemet, és az életemet. Sok nehézséggel kellett szembenéznem, ám lassan de biztosan legyőztem az akadályokat. Sokszor előfordul, hogy már-már feladnám, de küzdelem nélkül semmi sem lennék."Hogyan ismerkedett meg egy apa rendkívüli lányával?

Carly Fleischmannál kétéves korában súlyos autizmust és beszédképtelenséget diagnosztizáltak. Az orvosok azt jósolták, hogy szellemi képességei nem fogják meghaladni egy kisgyermek szintjét. Carly hosszú évekig szinte elérhetetlen volt. Majd tízéves korában megtörtént az áttörés.

Elhivatott terapeutáival dolgozott éppen, mikor egyszer csak laptopja fölé hajolt, és ezt gépelte be: SEGÍTSÉG FOG FÁJ. Mindenki megdöbbent. Carly továbbra is küzd az autizmus testi tüneteivel, de a számítógép segítségével szellemes és mély beszélgetést folytat a családjával és több ezer internetes rajongójával.A könyvben Arthur Felischmann Carly vallomását, az ő szavaita idézve írja meg történetüket. Most végre első kézből tudhajtuk meg, milyen kihívásokkal szembesülnek az autizmussal élők. Az olvasó bepillantást nyerhet egy titokzatos világba, megismerkedhet egy fiatal és inspiráló lánnyal, aki megtalálta a saját hangját és küldetését.

(Nincs értékelés)
3 999 Ft
Klubár:
3 999
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom