Nincs engedélyezve a javascript.
Egy ninja álma

Egy ninja álma

Küldetések

Szerző:

A 4 éves Naoki szülei áldozatul esnek a szamuráj klánok közt dúló harcoknak. A kisfiút szamuráj nagybátyja menti meg, aki elhelyezi őt egy különleges, titkos iskolában.

A ninjákat képző iskola nemcsak otthont ad a kisfiúnak, hanem a továbbképzéshez és túléléshez szükséges tudással is felvértezi.

Naoki a mozgalmas tanulóévek után az iskolában szerzett barátaival indul útnak, hogy kölcsönös bizalomra épülő csapatmunkával együtt valósítsák meg álmaikat. A kis csapat számos megbízást vállal el és különböző kalandokba keveredik. De miközben a politikailag kettészakadt ország egy nagy háború felé sodródik, a fiúk keresztülhúzzák néhány magasabb érdekkörbe tartozó ember számításait, s így akaratuk ellenére egy sokkal nagyobb szintű probléma részesei lesznek.

A négy jó barát kalandjai során lépésről lépésre bontakozik ki a szövevényes történet, melyben a keleti harcművészet és gondolkodásmód bemutatása mellett az olvasó bepillantást nyerhet a XIV. századi Japán mindennapi életébe is.

A humorral, szerelemmel és izgalommal átszőtt, lebilincselő történet azonban nem ér véget, Naoki és barátai visszatérnek a folytatásban is.

(Nincs értékelés)
3 690 Ft
Klubár:
3 690
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom