Nincs engedélyezve a javascript.
Házi tartósítás

Házi tartósítás

Nap érlelte finomságok télire

"Ki ne szeretné felidézni a nyár gyümölcseinek és zöldségeinek zamatát a zimankós tél idején? Bár ma már hidegebb időszakban is nagy választékban kapható friss zöldség és gyümölcs, azok ízgazdagsága mégsem vetekedhet a nyári nap érlelte termésekével.

Ha szeretnénk hosszabb időre megőrizni a nyári ízek világát, nincs más dolgunk, mint eltenni télire kedvenc finomságainkat. Igaz, hogy befőtteket, savanyúságokat, fagyasztott termékeket a boltokban is tudunk vásárolni, de állaguk, aromájuk, és sok esetben színük sem ér fel a házilag tartósítottakéval, s még jóval többe is kerülnek. Ha rászánjuk az időt és fáradságot, a zordabb hónapokban is meg tudjuk örvendeztetni családtagjainkat valamilyen házilag eltett gyümölccsel, zöldséggel.

A sorozatunkban megjelent Házi tartósítás című könyv a gyümölcsök és zöldségek télire való eltevésének számos módját ismerteti. A hagyományos befőzés, savanyítás, fagyasztás, aszalás mellett megtalálhatjuk a mikrohullámú készülékben történő tartósítás leírását, valamint egyéb alternatív módszereket.

A receptek széles skálája különleges összetételű befőttek, lekvárok vagy savanyúságok elkészítését is bemutatja, továbbá ötletekkel szolgál a zöldfűszerek tartósítására vonatkozóan.

Gyűjteményünket nemcsak a gyakorlott háziasszonyoknak szántuk. A kezdők is bátran hozzáfoghatnak a házi tartósításhoz, mert a Konyhatechnikai eljárások című fejezet lépésről lépésre megadja a teendőket." (a Kiadó)

(Nincs értékelés)
799 Ft
Klubár:
799
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom