Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Monyákos Tuba a Lidérc Árvák Fészkében

Monyákos Tuba a Lidérc Árvák Fészkében

Gergő és az álomfogók története lezárult - Monyákos Tubáé azonban csak most kezdődik el!

Mit tegyen a lidérc, ha az igazgatására bízott intézetbe egy csúf napon beutalják a varázstörténelem eddigi legveszedelmesebb bűnözőjét? Mit tegyen, ha ez az elvetemült alak csupán 15 éves, és ráadásul éber, azaz látszólag tökéletesen varázstalan ember?

Kínos helyzet, különösen, mivel az Igázóba - Igencsak Gondverte Álomlények Zártosztályi Óvhelye, mely valójában egyszerre börtön és nevelőintézet - eleddig még egyszer sem utaltak be embergyereket. A komor falak között akadnak zsebtolvaj lidércek, álomcsempész gnómok, csalásért leültetett mit-mit-kék, s ez így is van rendjén. Monyákos Tuba, a bölcs főigázgató látszólag lehetetlenre vállalkozik, mikor az elvetemült embergyereket a gondjaiba veszi. Módszere különös és szokatlan: úgy dönt, hogy elmeséli neki élete történetét - hátha az éber kölyök okul belőle.

Elvégre egy árva pipamocsok-lidérc élete tele van tanulságokkal, megfontolandó tapasztalatokkal... És, ha ez a lidérc történetesen épp Monyákos tuba, akkor akad még benne összeesküvés, bűvös cselszövés, és sámángyilkosság, amit - úgy tűnik - egy paróka miatt követtek el.

(Nincs értékelés)
2 999 Ft
Klubár:
2 999
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom