Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Significance - Bizonyosság

Significance - Bizonyosság

Szerző:

Maggie tizenhét éves. Nehéz évet tudhat maga mögött. Épp csak átcsúszott az érettségin, az anyja elhagyta, az apja depressziós a barátja pedig három év után szakított vele egy főiskolai futballösztöndíj miatt. Maggie úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, de minden erejével próbál a felszínen maradni.

Ekkor találkozik Calebbel.

Megmenti a fiú életét, és bár rögtön érzi, hogy Caleb veszélyes, mégis vonzódik hozzá. Ráadásul Maggie épp az ő unokafivérével készül randira. Ám, amikor egymáshoz érnek, az élete egy csapásra megváltozik. Szó szerint izzik közöttük a levegő. Bevésődnek egymásnak, és a lány szeme előtt tüstént lepereg az eljövendő közös életük. Rádöbben, hogy a fiú a lelki társa, érzi azt is, ahogy egyszerre dobban a szívük.

A kapcsolatukat megnehezíti, hogy Maggie apja ugyan kilábal a depresszióból, a maga idegesítő módján próbál igazi apaként viselkedni. Maggie-t Caleb ellenségei is üldözőbe veszik, hogy elszakítsák a fiútól, és megakadályozzák, hogy a fiatalok kivételes képességeik birtokába jussanak.

Vajon képes lesz-e Caleb megmenti a lányt, vagy örökre elszakadnak egymástól most, hogy végre rátaláltak az igazira?

(Nincs értékelés)
3 499 Ft
Klubár:
3 499
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom