Nincs engedélyezve a javascript.
Sötét anyag

Sötét anyag

Szerző:

"Elégedett vagy az életeddel?"Ezek az utolsó szavak, amiket Jason Dessen hall, mielőtt az elrablója leüti. Mielőtt egy hordágyra szíjazva ébred, vegyvédelmi szkafandert viselő emberek között. Mielőtt egy olyan férfi, akivel soha nem találkozott, rámosolyog, és azt mondja neki: "Úgy örülök, hogy újra látlak, barátom"

Abban a világban, ahol felébredt, Jason élete teljesen más, mint korábban. A felesége nem a felesége. A fia meg sem született. Ő maga pedig nem csak egy átlagos egyetemi tanár, hanem ünnepelt zseni, aki egy forradalmi dolgot alkotott - olyasmit, ami a lehetetlennel határos.

Vajon melyik világ a valóság? És ha az emlékeiben élő otthona tényleg létezik, hogyan tudna visszajutni imádott családjához?

A választ egy meglepő és hátborzongató utazás során kapja meg, miközben kénytelen szembenézni önmaga legsötétebb oldalával, és megküzdeni egy legyőzhetetlennek tűnő, rémisztő ellenféllel.Blake Crouch a nagy sikerű Wayward Pines-trilógia után ezúttal kvantummechanikával és alternatív világokkal feszegeti a tudományos sci-fi határait egy rá jellemző, gyors tempójú regényben. A Sötét anyag az év legjobban várt thrillere - egy zseniálisan kitalált, sodró lendületű és bensőséges, különös és mélyen emberi történet a legfontosabb döntéseinkről és arról, hogy mit vagyunk hajlandóak megtenni azokért az életekért, melyekről álmodunk."Zseniális. Erre a könyvre sokáig emlékezni fogunk. Blake Crouch valami egészen újat talált ki." (Lee Child, a Jack Reacher-sorozat New York Times Bestseller szerzője)"Kivételes regény. Régóta nem szippantott magába semmi ennyire, nem tudtam letenni." (Andy Weir, A marsi New York Times Bestseller szerzője)"Provokatív történet a második esélyekről, zseniális sci-fi csomagolásban." (Justin Cronin, A szabadulás-trilógia New York Times Bestseller szerzője)"Wow. Együltőre olvastam el, teljesen lenyűgözött. Gyors, okos és addiktív regény, az egyik legtökéletesebb, amit hosszú ideje olvastam. Lenyűgöző thriller." (Tess Gerritsen, a Rizzoli & Isles-sorozat New York Times Bestseller szerzője)"Blake Crouch megint bizonyítja az írói tehetségét. Egy nem mindennapi alapötletből bontakozik ki érdekes szereplőkön át ez a szünetet nem ismerő regény, ami rengeteg veszélyt, üldözést és hatalmas befejezést tartogat." (Barry Eisler, a John Rain-sorozat New York Times Bestseller szerzője)

(Nincs értékelés)
3 580 Ft
Klubár:
3 580
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom