Nincs engedélyezve a javascript.
Szélbe írt sorok

Szélbe írt sorok

Miután évekig félelemben élt, Amanda Banning úgy dönt, elmenekül a férjétől, és Oregonba költözik a kislányával, hogy új életet kezdjen.

Barátok és pénz híján ez azonban meglehetősen nehéznek bizonyul. A megpróbáltatásokkal teli mindennapokban titkos vágyait papírfecnikre írja, és mindet szélnek ereszti, így tartva életben a reményt, hogy egyszer minden jobbra fordul, és újra megtalálhatja a boldogságot.

A szélbe írt sorok rendre Jeb Sterling földjén kötnek ki, és a férfinak fogalma sincs arról, hogy a birtokán szanaszét heverő üzenetek hamarosan megváltoztatják az életét. Nem érti, miért érzi szükségét, hogy Amanda segítségére siessen, amikor a nő háza egy jégvihar miatt átmenetileg lakhatatlanná válik. Talán az asszony bátorsága, talán a gyönyörű barna szeme a magyarázat, de bármi is legyen az, a férfi, aki már lemondott a szerelemről, eltökéli, hogy semmivel sem törődve valóra váltja Amanda álmait."Jeb elhallgatott. Miközben a vívódó nőt nézte, eszébe jutott Tony megjegyzése, hogy a nő biztos rusnya, mint a sötét éjszaka, ha üzeneteket kell szélnek eresztenie, hogy férfit fogjon magának.

Tony rosszul tippelt. Jeb semmi csúnyát nem látott benne. Gyönyörű, hatalmas, kifejező barna szemét sűrű, sötét szempillák és ívelt szemöldök keretezte. Elegáns orra és egyenes orrnyerge pont illett ovális arcához. A szája puha és telt, feltűnő felső ajka tökéletes formájú volt. Hosszú, mahagóniszínű haját lófarokba fogta. A vállára terített takaró keveset mutatott az alakjából, de az üzenetekből tudta, hogy férjnél van, és próbál spórolni a válásra.

Jeb szája sarkában mosoly bujkált. Amanda hősre vágyott, aki vigyáz rá meg a lányára, és most megütötte a főnyereményt." (részlet a könyvből)

(Nincs értékelés)
3 290 Ft
Klubár:
3 290
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom