Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
Tempest - Förgeteg

Tempest - Förgeteg

Szerző:

2009-et írunk. A tizenkilenc éves Jackson Meyer átlagos srác - egyetemista, barátnője van... és képes az időutazásra. De nem úgy, ahogy a filmekben!

Az ő időugrásai nem változtatják meg a jelent, az egész csak ártatlan szórakozás. Egészen addig, amíg egy napon idegenek támadnak rá és a barátnőjére, Hollyra, és a Jacksonnal folytatott küzdelmük során találat éri Hollyt.

Jackson rémületében öntudatlanul visszaugrik két évet az időben. 2007-ben találja magát, de ez az időugrása különbözik a korábbiaktól. Ezúttal 2007-ben ragad, nem képes visszajutni a jövőbe.

A fiú mindenáron szeretné megmenteni Hollyt, de nem tud visszatérni a saját életidejébe, ezért úgy dönt, mindent megtud a képességéről. Eközben életében (ismét) először találkozik Hollyval. Az ugrásai alkalmával számos ismeretet szerzett már. Így rájön, hogy amit a családjáról, a családi hátteréről tud, az mind csak látszat.

Csakhogy hamarosan keresni kezdik a múltban a férfiak, akik 2009-ben lelőtték Hollyt. Ők az Idő Ellenségei, és semmi sem szab gátat a szándékuknak, hogy visszavigyék ezt a különleges képességekkel rendelkező fiatal időutazót. Visszavigyék... Vagy megöljék.

(Nincs értékelés)
3 499 Ft
Klubár:
3 499
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom