Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
The Girl Who Drank the Moon - A lány, aki holdfényt ivott

The Girl Who Drank the Moon - A lány, aki holdfényt ivott

"A holdfény maga a varázslat. Erről bárkit megkérdezhetsz."
A Protektorátus lakói minden évben egy csecsemőt hagynak az erdőben, áldozatként az ott élő boszorkánynak. Ám Xan valójában jó boszorkány. Megmenti a kisbabákat, és az erdőn keresztül elviszi őket egy szerető családhoz, és hogy útközben ne éhezzenek, csillagfényt ad nekik táplálékul.
Az egyikükkel azonban csillagfény helyett holdfényt itat, ezzel pedig rendkívüli varázserővel ruházza fel a gyermeket. Xan elhatározza, hogy magához veszi a kislányt, és a Luna nevet adja neki. Luna tizenharmadik születésnapjának közeledtével a varázsereje lassan a felszínre tör, ami számos veszélyes és izgalmas következménnyel jár.
Bámulatos képzelőerővel megrajzolt világ, mely a szereplői mellett témaválasztásával nyerte el az olvasók és a kritikusok rajongását. A történet főhősére nem kisebb feladat és felelősség hárul, mint felszabadítani egy várost és lakóit egy velejéig romlott hatalom zsarnoksága alól. A halhatatlan klasszikusok sorát gyarapítja. Gyönyörűen megírt történet varázslatról, cselszövésről és az élet értelméről, csodálatosan erős karakterekkel.
Keresni fogom az írónő egyéb könyveit is. Robin Abbate, amazon.com Hagyd, hogy elvarázsoljon!

(Nincs értékelés)
3 499 Ft
Klubár:
3 499
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom