Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
TOUCH - Érintés

TOUCH - Érintés

Szerző:

Amikor egy idegen fiú száguld le a töltésen, és épp a lába előtt ér földet, a tizenhét éves, adrenalinfüggő Deznee Cross úgy dönt, kihasználja a lehetőséget, hogy felbosszantsa apját, ezért hazaviszi a titokzatos, jóképű jégkék szemű srácot. De valami nem stimmel Kale-lel. Még a zuhany alatt sem veszi le a lábáról Dez cipőjét, lenyűgözik az olyan tárgyak, mint egy DVD vagy egy váza, és mintha attól tartana, hogy a lány egyetlen érintésétől elporladna.

De egyszer csak megjelenik Dez apja, fegyverrel a kezében, és jóval többet tud Kale-ről, mint kellene. Dez rájön, hogy sokkal több van a fiúban - és az apja "ügyvédi irodája" is más - mint az elsőre látszott.
Kale a Denazen részvénytársaság rabja volt - egy szervezeté, amely összegyűjtötte a "különleges" gyerekeket, akiket csak a Hatosoknak neveznek, hogy fegyverként használja őket, egy egész életen át.

Á, igen, és az érintése? Az halálos.

Dez és Kale mindenre elszántan csatlakozik a többi Hatoshoz, hogy legyőzzék a Denazent, mielőtt azok kapják el őket, és Dez apja rájön a legnagyobb titokra. Arra a titokra, amelyet Dez egész életében meg akart óvni.

Arra a titokra, amelyért Kale ölni is hajlandó lenne, hogy megóvja.

(1 értékelés, Átlag: 5)
3 299 Ft
Klubár:
3 299
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom