Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzvihar - Esélytelenek

Tűzvihar - Esélytelenek

Los Angeles, 2029

2029. január 14-én két csoport gerilla hatolt a Halálzónába. Az első egység feladata túszként tartott gyermekek kiszabadítása volt a gépek fogságából. A második csoport megkísérelt egy speciális számítógép-hálózat közelébe jutni, s ezen keresztül vírust juttatni a Gépisten szervezetébe.
Mindeközben a Skynet megtámadja az Árnyék Bázist. Minden esély a gépek mellett szól, ám az emberek próbálják minimalizálni a veszteségeket.

Az Árnyék Bázis túlélői versenyt futnak a halállal, a lehetetlent kísérelve meg; kijutni a halálos övezetből, mielőtt a radioaktivitás vagy a Skynet által rájuk szabadított Halálosztók végeznek velük.

A kiborgok nyilván végig üldözni fogják őket, hogy általuk jussanak el a többi humán bázisra, és lépésről lépésre felszámolják az Ellenállást.

A Starway Bázis parancsnoka fejében zseniális, ám lehetetlennek tűnő ötlet fogalmazódik meg, melynek sikeres teljesítése lehet a menekülők túléléséhez a kulcs.

A probléma ott kezdődik, hogy nincs olyan gerilla, aki reális esélyt látna a feladat megvalósítására. Néhány fegyveres mégis útnak indul, hogy megtegyen mindent, ami emberileg lehetséges. A csoport nem véletlenül kapja a nevét: Esélytelenek.

(Nincs értékelés)
2 198 Ft
Klubár:
2 198
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom