Nincs engedélyezve a javascript.
Utolsó reggeli Párizsban

Utolsó reggeli Párizsban

Kedvenc francia süteményreceptjeim

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!

(Nincs értékelés)
5 990 Ft
Klubár:
5 990
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Kívánságlistára rakom
TOP Sütemények, édességek, pékáruk