A hónap könyvei - Január

Maybe Now - Talán most

Colleen Hoover

Sorozat: Rubin pöttyös könyvek

Mi a fontosabb: a barátság, a hűség vagy a szerelem? Colleen Hoover és Griffin Peterson együtt visszarepítik az Egy nap talán rajongóit Ridge Lawson és Sydney Blake zenés világába. Maggie is ott lesz. És Warren és Bridgette. A regény a New York Times bestseller Egy nap talán folytatása. Tedd teljessé az élményt! "Colleennak biztos receptje van a nagyszerű történetekhez. Ez a könyv a korábbi kötetek zseniális lezárása. Majdnem kihagytam valamit, amiről nem is tudtam, mekkora szükségem van rá." - Viv, amazon.com - "Az Egy nap talán legnagyobb rajongójaként alig vártam a folytatást. Nem tudtam, mit várhatok tőle, de jó volt újra találkozni a szereplőkkel, és megtudni, hogy alakult az életük. Nagyon tetszett a befejezés, és most még jobban megszerettem ezeket a karaktereket. Az utolsó oldaltól libabőrös lettem." - Ceelee, amazon.com - Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

3 799 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-3 munkanap

Állj mellém

Leiner Laura

A végéhez közeledik az Iskolák Országos Versenye, a négy kitaszított szirteses diák pedig rendületlenül menetel a döntő felé. Sára, Vivi, Rajmund és Dominik határozott céllal érkeztek a versenyre: meg akarják nyerni a kupát, ezzel bizonyítva, hogy ők többek, mint néhány múltbéli hiba. Napról napra egyre szorosabb barátság fűzi össze a piros csapat tagjait a Hortobágyon, ahol az elszántság, a taktikázás, néha pedig a megérzésük az, ami továbbsegíti őket a következő körbe. Kérdés, hogy ez elegendő-e a végső győzelemhez. Az Iskolák Országos Versenye befejező kötetében kiderül, hogy Kocsis jól döntött-e, amikor Sárát, Vivit, Rajmundot és Dominikot választotta a címvédő csapatba, és lesz-e másodszor is "Nyertes Szirtes", emellett arra is fény derül, hogyan alakul a még függőben lévő kapcsolat…

3 799 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-3 munkanap

Forma-1 az új korszak küszöbén

Wéber Gábor

Wéber Gábor november 15-én megjelenő könyve a sportág jelenének és közeljövőjének változásait taglalja sportpolitikai, technikai, gazdasági és fenntarthatósági szempontból. Hol tart most és merre vezethet a Forma-1 jövője? Rengeteg F1-es érdekesség 10 fejezetben, 224 oldalon, több mint 150 képpel és illusztrációval.

6 990 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-3 munkanap

Egy zizi naplója 14. Turné - Mesék egy nem túl jó barátnőről

Rachel Renée Russell

Sorozat: Bíbor pöttyös könyvek

A várva várt turné vajon álom vagy rémálom lesz? Nikki és barátai turnéra indulnak a világszerte híres Rosszfiúk zenekarral. A turné során, ahogy közelebbről is megismerkednek a sztárvilággal, látják, hogy nem minden arany, ami fénylik. A barátságukat pedig újra próbára teszi MacKenzie. A Zizi sorozat egyik legizgalmasabb része! Légy részese Nikki kalandjainak! Hagyd, hogy kiragyogjon belőled a benned élő ZIZI! 10 éves kortól ajánljuk!

3 499 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-3 munkanap

Top sikerkönyveink

Midnight Sun - Éjféli nap
Stephenie Meyer
5 999 Ft
A sötét prófécia
Rick Riordan
4 599 Ft
Verity
Colleen Hoover
3 599 Ft
Six of Crows - Hat varjú
Leigh Bardugo
4 499 Ft
Amit szeretek benned
Alexandra Reinwarth
2 899 Ft
Fall - Zuhanás
Kristen Callihan
4 499 Ft
Every Last Breath - Utolsó lélegzetig
Jennifer L. Armentrout
3 999 Ft
A végzet
Borsa Brown
4 299 Ft
Tündérboszorkány
Bosnyák Viktória
2 999 Ft
A Szellemíró
Alessandra Torre
3 899 Ft
A döntés
Edith Eva Eger
3 999 Ft
Cholera-napló
Fábián Janka
3 499 Ft
Az auschwitzi ikrek
Eva Mozes Kor
3 999 Ft
Nyúl Péter és barátai
Beatrix Potter
9 900 Ft