Amikor még hittünk a sellőkben

Barbara O'Neal

Sorozat: Arany pöttyös könyvek

A testvére tizenöt éve halott... ám egy nap feltűnik a tévéhíradóban. Josie Bianci évekkel korábban, egy vonaton elkövetett terrortámadás következtében életét vesztette. Örökre elment. Legalábbis a testvére, Kit, a Santa Cruz-i traumatológus ebben a hitben él. Ám néhány szívfacsaró pillanat elég, hogy a feje tetejére állítsa Kit világát. Egy aucklandi szórakozóhely tűzesetéről beszámoló riportban felbukkan egy nő a füstben, a romok között botorkálva. Hihetetlenül - és összetéveszthetetlenül - hasonlít Josie-ra. Kitet elárasztják az érzelmei, úrrá lesz rajta a gyász, a veszteség és a harag, de ezeket most talán feloldhatja, ha megtalálja a hamis életet élő testvérét. Új-Zélandra érkezve Kit egyben a múltjába is utazást tesz: felidézi a régi napokat Josie-val a parton és azt a kallódó tinédzser fiút, aki a családjuk része lett. És a traumát, amely egész életükben kísértette a testvéreket. A két nővér csak úgy találhat ismét egymásra, ha felfedik a régen eltemetett titkokat, és szembenéznek a keserű igazsággal, amely túl sokáig tartotta őket távol egymástól. Ám ahhoz, hogy újra felépítsék a kapcsolatukat, talán mindent el kell veszíteniük. Éld át megható történetüket! "Sírva nevettem, beleszerettem a könyvbe, és azt akartam, hogy sose legyen vége. Gyönyörű írás, fél éjszaka fennmaradtam, hogy befejezzem." - Dwando, amazon.co.uk - Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen! 16 éves kortól ajánljuk!

3 699 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-7 munkanap

Nem akarok beleszólni

Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter, Tapasztó Orsi

Hogy milyen egy igazi falusi lakodalom? Hát olyan, amilyen. A kis Bori is férjhez megy végre: nagy az öröm a családban - vagy legalábbis az örömanyának és az örömapának örülnie illik. A lányoknak pedig úgy kell viselkedniük, ahogy azt anyuka elvárja - nehogy már megszólják őket. Ott van a kicsit (vagy inkább nagyon) elcsigázott Dorka a három gyerekkel, és ott van Nusi is - a barátnőjével A három nővér végre együtt! Szeretik egymást? Szeretik az anyjukat, apjukat, a párjukat, a családjukat, a falujukat, melyből kiröppentek, és szeretik az új életüket? Naná, hogy szeretik, a család meg különben is arra való, nem? Onnan kapjuk leginkább a támogatást, megértést, vigaszt, igaz? Persze tudják a lányok is (mi is): ez nem annyira egyszerű. És hogy az élet hajlamos rá, hogy mindent összekuszáljon. Olyannyira, hogy néha a legszívesebben menekülnénk belőle. De ilyenkor összeszedjük magunkat, és azt mondjuk: „Innen szép nyerni.”

3 999 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-7 munkanap

Megjelenés dátuma: 2021-10-23

Halálról és életről

Irvin D. Yalom, Marilyn Yalom

"Felejthetetlen és fájdalmasan szép történet a sírig tartó szerelemről. Még hosszú évekig velem marad." Lori Gottlieb, az Akarsz beszélni róla? szerzője Miután kiderül, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, Marilyn és férje, Irvin D. Yalom, a neves pszichoterapeuta elhatározzák, hogy közösen írt naplóban vallanak a közelgő véggel vívott küzdelmükről. Szívbe markoló írásuk az elválás és veszteség fájdalmáról, az élettől való búcsúzás méltóságáról szól, és arról, hogyan lehet úgy élni és szeretni, hogy visszatekintve semmit ne kelljen megbánni. "Egy gazdagon megélt közös élet után a Yalom házaspár bátran és együtt néz szembe az életből való távozás szorongató közelségével." Singer Magdolna

3 499 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-7 munkanap

Megjelenés dátuma: 2021-09-15

Nyúl Péter adventi kalendáriuma

Beatrix Potter

Nyúl Péter és barátai adventi mesekönyve. Péter előre örül a karácsonynak. Itt az ideje a hónyúl építésnek, az ünnepi illatoknak, a finom csemegéknek és az ajándékcsomagolásnak - Péter szerint a december a legizgalmasabb, legszebb része az évnek. Ez a szívmelengetően szép kötet alkalmat ad arra, hogy családi vagy baráti találkozások idején meseolvasással és vidám kézműveskedéssel töltsük együtt az adventi várakozást. A Beatrix Potter hangulatát idéző csodás mesét Szabó T Anna fordította.

5 490 Ft

Keménytáblás

Szállítás: 1-7 munkanap

Várható megjelenés: 2021-10-23

Könyv

Dűne (filmes borítóval)
Frank Herbert
4 590 Ft
A karácsonyi malac
J. K. Rowling
4 890 Ft
A sötét oldal
Danielle Steel
2 799 Ft
Mulat a Manézs
Bödőcs Tibor
3 999 Ft
Az utolsó 450 év
Kőhalmi Zoltán
3 999 Ft
Nyitottan a világra
Pataki Ági
4 999 Ft
Szabadság
E. L. James
4 999 Ft
Halálról és életről
Irvin D. Yalom, Marilyn Yalom
3 499 Ft
Az elveszett Fehér Könyv
Cassandra Clare, Wesley Chu
3 999 Ft
Begin Again - Újrakezdés
Mona Kasten
3 999 Ft
Állj mellém
Leiner Laura
3 799 Ft
Toszkán örökös
Anne L. Green
4 499 Ft
Fedősztori
Dezső András
4 290 Ft
A hetedik nővér története
Lucinda Riley
4 990 Ft
Hová lettél, szép világ
Sally Rooney
4 490 Ft
Nem akarok beleszólni
Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter, Tapasztó Orsi
3 999 Ft
A farkas üvöltése
Anthony Ryan
5 495 Ft
Tükörember
Lars Kepler
4 290 Ft