17 szúrás

Ashley Winstead

„Feszült és fordulatos.” – Riley Sager, New York Times bestsellerszerző

„Egy maróan friss regény, ami azt vizsgálja, mit jelent mások életére vágyni bármi áron.” – The New York Times

 

Hat barát, egy megoldatlan gyilkosság.

 

Tíz évvel a főiskolai diploma megszerzése után Jessica Miller gondosan eltervezte diadalmas visszatérését az elit, amerikai Duquette Egyetemre – beleértve a mögötte minden bizonnyal felhangzó irigy suttogásokat is. Mindenki azt a lányt fogja látni benne, akit ő láttatni akar, a magabiztos és érzéketlen szépséget, nem pedig azt, aki az egyetem elhagyásakor volt – akkor, amikor Heather halála nyomán minden a darabjaira hullott szét, így a hat elválaszthatatlan barát közti kötelék is. Valamint végérvényesen megváltozott a kapcsolata az egyetlen emberrel, akit soha nem lett volna szabad szeretnie.

 

Nem mindenki kész azonban továbblépni. Nem mindenki hagyta el Duquette-et, és nem mindenki hajlandó hagyni, hogy Heather meggyilkolása megoldatlan maradjon. Valaki eltökélte, hogy csapdát állít a valódi gyilkosnak, és hogy a bűnös megfizet tetteiért. A hat barát újbóli találkozásukkor kénytelen szembenézni annak az éjszakának az eseményeivel, amikor Heather meghalt, ahogy a sokévnyi titokkal is, melyek elhallgatásáért bármire képesek lettek volna.

 

Ashley Winstead, amerikai írónő két idősíkon játszódó, rejtélyes és hátborzongató thrillere a barátság, a szerelem, a megszállottság és az ambíció sötét oldalát mutatja be magával ragadó stílusban.

 

„Letehetetlen és szórakoztató thriller.” – Texas Lifestyle Magazine

„Intrikával és botrányokkal teli könyv.” – Booklist

(Nincs értékelés)

3 839 Ft

Eredeti ár: 4 799 Ft

kartonált

Várható megjelenés: 2022-11-10

Raktári kód: 1003858
EAN: 9789635705146
Kötésmód: kartonált
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2022-11-10
Nyelv: magyar
Méret (mm): 1 x 1 x 1
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Thriller