A fekete ének

Hollópenge-duológia 2.

Anthony Ryan

„Nem kell az elismerésed. Csak a halálodat akarom.”

Anthony Ryan nagy sikerű Hollóárnyék-trilógiájában Vaelin Al Sorna minden fantasy olvasó egyik kedvenc hősévé vált.  Ebben a kötetben, A farkas üvöltése folytatásában története méltó lezárást kap.

Vaelin Al Sornát egykor a királyság legnagyobb harcosaként ismerték, mielőtt végleg letette volna a fegyvert. Legalábbis reményei szerint. Ugyanis egy jóslat, és az aggasztó hírek a tengerentúlra vezették, hogy megkeresse az asszonyt, akit valaha szeretett. Vaelin ott belebonyolódott Kehlbrand Reyerik, a Sötétkard háborújába, aki istennek képzeli magát, és fanatikusokból olyan sereget gyűjtött maga köré, amely az egész világra fenyegetést jelent. Úgy tűnik, senki sem állhat ellen hódító hadjáratának.
 
Kivéve talán Vaelint, akinek viszont hadai egy csúfos vereség után szétszóródtak. Ám az egykori várúr közben visszaszerzi a sötét varázslatot, amely páratlan képességgel ruházta fel a csatában. De a vér éneke mintha megváltozott volna: noha ez a háború szinte megnyerhetetlennek tűnik, a Vaelint irányító ének mindennél jobban áhítja ellenségei vérét…

(Nincs értékelés)

6 495 Ft

ragasztott kötött

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003097
EAN: 9789634702382
Kötésmód: ragasztott kötött
Oldalszám: 472
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Alcím: Hollópenge-duológia 2.
Méret (mm): 152 x 203 x 38
Kiadó: Fumax Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Fantasy