A füredi gyermek

Karády Anna

A vér és a név kötelez – évszázadokon át. 

Oroszy Mihály élete gyökeresen megváltozik. A füredi lány-sorozat lezáró kötetében a 18. század most megmutatja könyörtelenebb arcát is: a felvilágosodás korszaka még a látóhatáron sincs, a feudális rend igazságtalanságai nyomorítják a köznépet. A földesurakkal szembeni elégedetlenség egyre nagyobb, a Dunántúl a jobbágyfelkelések küszöbén áll.

A füredi földesúr ennek ellenére bizakodón tekint a jövőre, eltökélten készül élete legnagyobb utazására – egy más időben, egy másik világban kíván új életet kezdeni. Vajon sikerül-e fordítani a sorson?

Almássy Anna rádöbben, férje terve talán nem is csak egy lehetőség, hanem az egyetlen út, ami járható. Vajon le lehet győzni az időt?

Karády Anna romantikus regényében ismét Balatonfüredre kalauzolja az olvasókat, miközben megmutatja, hogy nincs olyan akadály, amely az igaz szerelem útjába állhat. A füredi lány-sorozat harmadik részében a jelen és a múlt szálai még jobban összefonódnak, amivel kezdetét veszi egy újabb, váratlan eseményekben bővelkedő kalandos utazás.

 

 

 

 

4 799 Ft

cérnafűzött kötött

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001083
EAN: 9789635701537
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Oldalszám: 416
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 137 x 202 x 30
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Romantikus