A Note of Madness - Az őrület hangjai

Tabitha Suzuma

Miért történik ez velem? – kérdezte magától kétségbeesetten. Mi baj van velem?

Flynn-nek jól mennek a dolgai egyetemistaként. A Királyi Konzervatórium egyik legjobb zongoristájaként életre szóló lehetőséget kap, amikor felkérik egy fontos koncerten való szereplésre.
A felszín alatt azonban minden kezd megváltozni. A jó napokon Flynn tele van élettel és energiával, de a rossz napokon megváltásnak tűnik a halál. Néha egész éjszaka komponálni és gyakorolni akar, máskor viszont az ágyból se tud kikelni. A lakótársa, Harry igyekszik megérteni, de egyre jobban összezavarják Flynn kiszámíthatatlan hangulatingadozásai.
Egy barátja, Jennah is próbál segíteni, de Flynn-nek nehezére esik normálisan viselkedni a lány közelében, mivel nem tudja kordában tartani az érzelmeit. A közelgő koncert nyomása és a családja, valamint barátai növekvő aggodalma hatására vulkánszerűen törnek felszínre az érzések. Néha minden rosszabb lesz, mielőtt javulásnak indulhatnak a dolgok.

Egy őszinte vallomás a bipoláris zavarról.

Meríts belőle!

Sokkal több, mint egy depresszióról szóló könyv; a zsenialitásról, a rettegésről, a szeretetről és az életről szól. Ez az, ami teljesítmény, és ettől lesz olyan jó olvasmány.” – Guardia

„Mint olyasvalaki, aki szorongástól szenved, nagyon élveztem ezt a könyvet, és teljesen át tudtam érezni azt, ahogy Flynn a világot, illetve önmagát látja. Imádom ezt a könyvet.” – Jenna, amazon.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

3 299 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003013
EAN: 9789635970261
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 288
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 137 x 204 x 25
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Young adult