A téboly otthona

Freida McFadden

"Lebilincselő és újszerű lélektani thriller." - Bookwormex

"Beszippantott a könyv, le sem tudtam tenni." - Once Upon A Time Book Reviews

Egy történet, amelyben nincs bárány. Csak farkasok vannak.

Üdv a családunkban - fogad az elegáns Nina Winchester új házvezetőnői állásomban. Ez a munka az egyetlen esélyem, hogy új életet kezdjek. Itt az lehetek, akinek csak látszani akarok. Csakhamar rá kell azonban jönnöm, hogy Winchesterék titkai a sajátjaimnál is sokkal sötétebbek és ijesztőbbek.

Nap mint nap lelkiismeretesen kitakarítom munkaadóim fényűző otthonát, elhozom a lányukat az iskolából, és ízletes vacsorát főzök az egész családnak, majd apró padlásszobámba térek elkölteni a magam jóval szerényebb vacsoráját.

Igyekszem tudomást sem venni róla, hogy Nina gyakran csak azért csinál felfordulást, hogy kárörvendve nézze, ahogy összetakarítok, hogy miféle blőd hazugságokat gyárt a lányáról, és hogy mint válik Andrew, a jóképű férj napról napra elgyötörtebbé. De ha olykor Andrew fájdalommal telt, szép, melegbarna szemébe nézek, nem tudom megállni, hogy elképzeljem, milyen is volna Nina helyében lenni. Birtokba venni impozáns gardróbját, puccos kocsiját és tökéletes férjét.

Fel is próbálom egyszer egyik ragyogóan fehér estélyijét, csak hogy lássam, hogy áll. Ő persze rájön, s mire én megtudom, hogy padlásszobám ajtaja csak kívülről zárható, úgy tűnik, már késő.

Csakhogy Winchesteréknek sejtelmük sincs, ki vagyok én. És mire vagyok képes.

Freida McFadden, #1 Amazon bestsellerszerző ismét olyan thrillerrel jelentkezik, amely meghökkenti és megragadja közönségét. Mesterien csavaros és letehetetlen. Elsőrangú olvasmány Paula Hawkins rajongóinak.

"Aki olvasás közben azt hiszi, tudja már, mi sül ki belőle a végén - annak garantáltan le fog esni az álla." - My Chestnut Reading Tree

"Teljesen belefeledkeztem... alig vártam, hogy elérjek a végkifejlethez." - Sarah in Readerland

(Nincs értékelés)

3 759 Ft

Eredeti ár: 4 699 Ft

kartonált

Várható megjelenés: 2022-11-23

Raktári kód: 1003704
EAN: 9789635704965
Kötésmód: kartonált
Oldalszám: 368
Megjelenés: 2022-11-23
Nyelv: magyar
Méret (mm): 1 x 1 x 1
Kiadó: Álomgyár Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Krimi, bűnügyi