A Wicked Magic - Végzetes varázsigék

Sasha Laurens

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek

Modern boszorkányok, egy ősi démon, elrabolt tinédzserek.

Dan és Liss boszorkányok. Hatalmukat a Fekete Könyvtől kapták. Szeretik használni ezt a hatalmat, különösen akkor, amikor az életben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnék.

Egy rosszul sikerült varázslat során Liss fiúját elragadja egy gonosz lény, és mindenki halottnak hiszi őt. Dan és Liss barátsága is véget ér azon a végzetes éjszakán. Hogyan gyakorolhatják a mágiát, miután megidézték a sötét erőt? Hónapokkal később Liss felfedezi, hogy a barátja életben van, a föld alatt rekedt egy ősi démon szorításában. Meg kell mentenie őt, de ehhez szüksége van Danre és a Fekete Könyv erejére. Dan azonnal visszatér Liss életébe, és ezzel egyidejűleg ellöki magától új legjobb barátnőjét, Alexát. Alexa azonban maga is nagy titkokat rejteget, és meg kell küzdenie a saját mágikus tragédiájával. Amikor egy újabb fiatal is eltűnik, a lányok tudják, hogy ez nem lehet a véletlen műve. Vajon milyen mohó mágiát ébresztettek fel? És mit akar ez a varázslat azoktól a tinédzserektől, akiket magával ragadott? Izgalmas történet a barátság bonyodalmairól, életünk irányításáról és arról, hogyan nézzünk szembe a mindannyiunkban ott rejlő sötétséggel.

Vesd bele magad!

„Laurens debütáló regényében bonyolult, izgalmas történetet sző, amelyben a hétköznapi tinédzserek szorongása keveredik a túlvilági varázslattal...” – Kirkus „Ez a könyv hihetetlenül mély témákkal foglalkozik, és a történetet magával ragadónak találtam.” – Lucie, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

3 799 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003528
EAN: 9789635970384
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 336
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 29
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Young adult

Vörös pöttyös könyvek

Tovább