Abaddon kapuja

A Térség harmadik kötete

James S. A. Corey

TÖRJ ÁT A TÚLOLDALRA!

Nemzedékeken át a naprendszer - a Mars, a Hold és a kisbolygó-övezet - jelentette az emberiség terjeszkedésének határait. Egészen mostanáig. A programját a Vénusz felhőtakarója alatt végigfuttató földönkívüli vírus magasabb fokozatba kapcsolva hatalmas struktúraként emelkedik a felszín fölé, majd rejtélyes Gyűrűvé formálódik az Uránusz pályájánál, amiről senki sem tudja, hogy mi célt szolgál.

Szerte a naprendszerből kutató- és hadihajók flottái rajzanak elő, hogy megvizsgálják a különleges jelenséget. Jim Holden legszívesebben az űr legtávolabbi sarkába menekülne, ám ő és a Rocinante legénysége rákényszerülnek arra, hogy egy forgatócsoportot szállítsanak a Gyűrűhöz. Eközben valaki Holden tönkretételén munkálkodik, akár emberéletek ezreinek feláldozása árán is.

Az Abaddon kapuja a nagy sikerű Térség-sorozat harmadik része, a Hugo-díjra jelölt Leviatán ébredése és a Kalibán háborúja című regények közvetlen folytatása. A SyFy csatorna megrendelésére már készül az első évad A Térség tévésorozatból, amelyet 2015-ben mutatnak be.

4 995 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 738384
EAN: 9789639861855
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 528
Megjelenés: 2014
KSH: 4901100000
Eredeti megnevezés: Abaddon's gate - The Expanse 3.
Fordító: Galamb Zoltán
Nyelv: magyar
Alcím: A Térség harmadik kötete
Méret (mm): 144 x 198 x 35
Kiadó: Fumax

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Sci-fi