Anne új vizekre evez

L.M. Montgomery

A sorozat negyedik részében Anne Shirley-t Gilbert Blythe menyasszonyaként láthatjuk viszont. A házasságkötésig azonban még várniuk kell, amíg Gilbert befejezi orvosi tanulmányait.
Ez alatt az idő alatt Anne sem tétlenkedik: Summerside-ba költözik, hogy elfoglalja az ottani iskola igazgatói székét. Csakhogy ez az állás egy helyi befolyásos család, a Pringle-klán szerint csakis egy Pringle-t illethet, és a család tagjai mindent meg is tesznek azért, hogy erről Anne-t is meggyőzzék. Anne dolgát nem könnyíti meg helyettese, a zsémbes Katherine sem, aki szintén nem látja szívesen őt az iskola élén. Katherine mogorvaságát és a Pringle-k mesterkedéseit szerencsére ellensúlyozza Anne számára a sok kellemes új ismeretség, a kis Elizabeth-tel kötött szoros barátsága, és az, hogy a Szélfútta Nyárfa-lakban valódi otthonra lel.
Anne azonban azt szeretné, ha az egész város – beleértve a Pringle-ket és Katherine-t is – elfogadná őt, ám ehhez megnyerő egyénisége mellett szüksége lesz némi szerencsére is…

 

(Nincs értékelés)

2 990 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003947
EAN: 9789632675633
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 288
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 135 x 204 x 22
Kiadó: Lazi Könyvkiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Ifjúsági irodalom