Aurora Rising - Aurora felemelkedése

Aurora-ciklus 1.

Amie Kaufman, Jay Kristoff

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek

SEMMI PÁNIK!

2380-at írunk, az Aurora Akadémia frissen végzett kadétjai megkapják első küldetésüket. Tyler Jones az akadémia sztárja, és alig várja, hogy összeállítsa álmai osztagát, de makacs hősiessége miatt végül azok kerülnek a csapatába, akiket senki más nem akart kiválasztani…

Egy beképzelt diplomata, fekete öves szarkazmussal. Egy szociopata tudós, aki előszeretettel lő a szobatársaira. Egy nagyszájú techmágus a galaxis legfejlettebb egójával. Egy indulatkezelési problémákkal küzdő földönkívüli harcos. Egy vagány pilóta, aki kicsit sincs oda Tylerért, ha valakit érdekelne.

De Ty legnagyobb problémáját még csak nem is az új osztaga jelenti, hanem Aurora Jie-Lin O’Malley. A lány, akit kimentett az interdimenzionális űrből – ahol két évszázadot töltött kriogén fagyasztásban. Aurinak, az időn kívüli lánynak fogalma sincs róla, mihez kezdjen, mégis ő lehet a kirobbantója egy több millió éve érlelődő háborúnak, és Tyler lúzerekből, bajkeverőkből és forrófejű kívülállókból verbuválódott csapata lehet a galaxis utolsó reménysége.

Klasszikus galaktikus mentőakció, a Galaxis útikalauz stopposoknak humorával, szerethető karakterekkel és izgalmasan bonyolódó magánéleti szálakkal.

Merülj el a történetben!

„Ebben az intergalaktikus űroperában megvan minden, ami kell: akció, izgalom, feszültség, humor és minden tobzódó érzelem.” – Kirkus Reviews

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

3 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003670
EAN: 9789635970070
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Alcím: Aurora-ciklus 1.
Méret (mm): 136 x 204 x 28
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Sci-fi

Vörös pöttyös könyvek

Tovább