Csak így tovább

Simon Snow-sorozat 1.

Rainbow Rowell

Simon Snow a legbénább Kiválasztott, akit valaha kiválasztottak.

Ez szobatársa, Baz szerint is így van. És lehet, hogy ő egy kibírhatatlan, törtető vámpír, de úgy tűnik, nem téved. Simon gyakran a varázspálcáját sem tudja működésre bírni, és többször gyújt fel dolgokat, mint ami egészséges. Mestere, a Mágus kerüli és titkolózik előtte, kapcsolata a barátnőjével mintha megfeneklett volna, és ha Baz valóban az esküdt ellensége, vajon miért tölti el aggodalommal, hogy nem jelent meg a tanévkezdésre?

Ráadásul a teljes Mágusvilág életét évek óta fenyegeti egy mágiaevő szörnyeteg, az Alattomos Üresség, aki nem mellesleg egy az egyben úgy néz ki, mint Simon. A prófécia szerint Snow fogja legyőzni a pusztító gonoszt, de hogy miként, az egyelőre mindenki számára rejtély, beleértve magát Simont is.

De ha az ember a világ leghatalmasabb erejű mágusa, akkor a szellemektől, veszélyektől és titkoktól mentes élet szóba se jöhet…

Rainbow Rowell a Fangirlben már bemutatta nekünk Simont és Bazt – most pedig végre elolvashatjuk elsöprő sikerű, varázslattal, szörnyekkel és romantikával teli történetüket!

4 495 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001399
EAN: 9789634702191
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 512
Megjelenés: 2021
Nyelv: magyar
Alcím: Simon Snow-sorozat 1.
Méret (mm): 143 x 197 x 37
Kiadó: Fumax Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Young adult