Gombnyomásra 2.

A. O. Esther

Mia ​és Russel a szökésüket tervezik Talbot házából, ám a ház intelligens számítógépe, Veronica minden lépésüket figyeli. Elég egy rossz mozdulat, és a csuklójukra csatolt bilincs áramütéssel sokkolja őket.
Liam és Dylan a cellájukban kuporogva tudják, vészesen közeleg a pillanat, amikor a többi halálraítélttel együtt a dzsungelbe száműzik őket az őrjöngő, vérszomjas mutánsok közé. Nincs rá esély, hogy bárki is túlélje a mészárlást, ám a két vadász sajátos tervet eszel ki a szabadulásra.
A Hobbs-birtok gyászba borul, miután a fényújságból értesülnek a 268-as kapunál történt mészárlásról, ahol Liam és Dylan halálát is látni vélik. Stella valósággal belerokkan a testvére elvesztése miatt érzett fájdalomba, és kétségbeesésében Ryannel Manipurába utazik, hogy legalább az életben maradt bátyjának, Russelnek segítsen a szabadulásban. Nem sejti, hogy az az ember hozza rá a legszörnyűbb iszonyatot, akiben megbízott.
A halott tudós, Doktor Cohen ismét megjelenik Mia álmában, és arra kéri, kutassa fel a mágikus követ, amelyet egy ősi, sumér királynő titka rejt, és amely megoldást jelentene a manipurai önkényuralom megdöntésére.
Vajon sikerül-e Miának és Russelnek elmenekülnie Manipurából? Túléli-e Liam és Dylan a mutánsok támadását? Képes lesz-e Stella túllépni a borzalmon, amely minden nőt összetörne? Beteljesül-e egy égben köttetett szerelem?

 

 

3 990 Ft

cérnafűzött kötött, védőborítóval

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003062
EAN: 9789631211665
Kötésmód: cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám: 496
Megjelenés: 2014
Nyelv: magyar
Méret (mm): 144 x 210 x 44
Kiadó: Decens Pumps and Media Kft.

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Fantasy