Good For You - Jó neked (A sorok között 3.)

Tammara Webber

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek

REID ALEXANDER igazi híresség, az élete nyitott könyv. Minden kapcsolatát, minden egyes hibás döntését vadidegenek elemezgetik. A legutóbbi bakijával sikerült totálkárosra törnie a kocsiját, tönkretett egy házat, és még kórházba is került. A PR-csapata mindent bedob, hogy valahogy mentsék az imidzsét, de egy dolog biztos: ebből a kutyaszorítóból csak úgy szabadulhat, ha megdolgozik érte. 

Dori Cantrell igazi emberbarát, tökéletes ellentéte mindennek, amit Reid képvisel. Amikor Reid a vádalku miatt az ő felügyelete alá kerül a közösségi szolgálaton, a lányt kicsit sem hatja meg a fiú hírneve és a közelsége, így hamarosan Reid egyetlen vágya lesz, hogy lerántsa a magas lóról, és bebizonyítsa, hogy ő is csak ember.

Miközben számolják a napokat a közösségi szolgálat végéig, Dori minden erejével küzd Reid ördögi vonzereje ellen, Reid pedig kénytelen szembenézni azzal, mi mindent vesztegetett el a benne rejlő lehetőségekből. Csakhogy Dorinak is megvan a maga titka, amit mélyen elzárt egy végzetes éjszakáig, amitől fenekestül felfordul az egész világa.

Végül minden reményük az őszinte kapcsolatra és a megváltásra egyetlen döntés függvénye lesz: hogy képesek-e valóban bízni egymásban.

Ismerd meg még jobban a sorozat legérdekesebb szereplőjét!

„Nincs még egy olyan férfi főhős a YA könyvek történetében, akit annyira szeretnék megütni és megölelni ugyanabban a pillanatban, mint Reid Alexandert. Ő a legigazibb rosszfiú, akire minden rosszfiú hasonlítani szeretne.” – Missy’s Reads & Reviews – amazon.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?

Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

16 éves kortól ajánljuk!

4 299 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1002869
EAN: 9789635619474
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 400
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 34
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Young adult

Vörös pöttyös könyvek

Tovább