Instant Karma

Marissa Meyer

Lecsap az igazság – történjen jó vagy rossz.

A betegesen maximalista Prudence Barnett hajlamos gyorsan ítélkezni tengerparti városkájának lusta, faragatlan és arrogáns lakói felett.

A karmikus igazságszolgáltatással kapcsolatos álmai beteljesülnek, amikor a barátaival töltött este után másnap reggel képes azonnal igazságot osztani a környezetében. 

Pru örömmel használja az erejét, a vandáloktól a gonosz pletykafészkekig mindenkit megbüntet. Csakhogy van valaki, akin hiába használja a képességét, mindig visszaütnek a próbálkozásai: Quint Erickson a semmirekellő párja a biológiaóráról. Quint bosszantóan jóképű és lenyűgözően nagylelkű, főleg, ha a helyi tengeri állatok megsegítésére alapított menhelyről van szó. 

Pru a jobb jegy reményében önkéntesnek jelentkezik a menhelyen, és jó néhány nagy igazságra rádöbben a kisvidrákkal, a természet megbolygatásával és a félreérthető romantikus jelzésekkel kapcsolatban – persze nem feltétlenül ebben a sorrendben. Újdonsült karmikus képessége nyomán világossá válik számára, milyen vékony a határvonal az erény és a hivalkodás, a nagylelkűség és az önzés… a szerelem és a gyűlölet… meg a végzet között. 

„Elbűvölő kötet, amitől azonnal a tengerpartra kívánkozik az ember… Quint és Pru kapcsolata szórakoztató, kalandos  »ellenségekből szerelmesek«-történet, amit határozottan elégedetten tesz le az olvasó.” – National Public Radio (NPR)

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? 

Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.

14 éves kortól ajánljuk!

4 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1002947
EAN: 9789635970520
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 544
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 35
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Young adult