Életem igaz története

Életem igaz története

Kabir Bedi

Kabir Bedi Bollywoodból indult, dolgozott Hollywoodban, majd Európában lett sztár. Sorozata, a Sandokan, megdöntött minden televíziós nézettségi rekordot.

2010-ben Kabir megkapta Olaszország legmagasabb polgári kitüntetését és "Cavaliere" (lovag) lett.

Kabirra színészként világszerte valószínűleg leginkább az Octopussy című James Bond-filmben általa alakított gonosztevő miatt emlékeznek, de szerepelt a világ egyik legnézettebb sorozatában, a Gazdagok és Szépekben is. Az Oscar-díjakról döntő Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia szavazati joggal rendelkező tagja.

Film, televízió, színház és rádió - Kabir mindenütt otthonosan mozog. A könyv lapjain megelevenednek sikerekről és tragédiákról, mérföldkövekről és zsákutcákról, szerelmi kapcsolatokról, szeretetről és kínzó veszteségekről szóló történetei. A többmilliós rajongó- és követőtáborral rendelkező színész őszintén vall a hibáiról, valamint azokról a sikerekről, amelyekre büszke lehet India.

A kötet Kabir Bedi szokatlanul bizalmas, magával ragadó emlékirata; egy Delhiből induló, középosztálybeli fiú története, akinek pályafutása átívelt az egész földtekén.

(Nincs értékelés)

4 500 Ft

cérnafűzött kötött, védőborítóval

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001566
EAN: 9789635445301
Kötésmód: cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám: 304
Megjelenés: 2021
Alcím: Életem igaz története
Méret (mm): 157 x 232 x 23
Kiadó: Kossuth Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Életrajz