Kívül-belül - Memoár

Demi Moore

Egy hihetetlenül intim és érzelmileg túlfűtött memoár.

Demi Moore neve évtizedekig egyet jelentett a celeb fogalmával. Legyen szó ikonikus filmszerepről vagy nagy port kavaró párkapcsolatról, Moore soha nem került túl távol sem a reflektorfénytől, sem a pletykalapok éles nyelvű címlapsztorijaitól.

De hiába volt Hollywood legjobban fizetett színésznője, Demi még akkor is a saját múltját próbálta maga mögött hagyni, mindig egy lépéssel a gyerekkorát megmérgező kételyek és bizonytalanságok előtt járva. Életének legkomolyabb fordulópontjait és a csúcsra vezető útját is végigkísérte a függőség, a testképzavar és a gyerekkori traumák fojtogató emlékei. Ezalatt egyensúlyt kellett teremtenie egy villámsebesen felfelé ívelő karrier és a közvélemény sokszor negatív megítélése között.

Ebben a mély őszinteséggel megírt, önelemző memoárban Demi fellibbenti a fátylat mind a karrierjéről, mind pedig a magánéletéről: a maga lecsupaszított valójában vall az édesanyjához fűződő viszonyáról, a házasságairól, a küzdelemről és a fájdalmas útról, amíg rájött, hogyan lehet nyitott szívvel létezni a világban. A Kívül-belül a túlélés, a siker és a megadás története. Egy szívbe markolóan őszinte portré egy nő ikonikus, közben mégis hétköznapi életéről.

Döbbenetesen őszinte.

"A színésznő sok világhíres kollégájától eltérő módon képes őszintén megnyílni. Megrendítő alkotás…" - People Magazine

"Egyszerűen megható… Egy komoly küzdelem nyílt feltárása ország-világ előtt." - Kirkus Reviews

"A történet két alapanyaga a küzdelem és a kitartás. A titkos összetevő pedig az őszinteség." - USA Today

18 éves kortól ajánljuk!

3 699 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1001323
EAN: 9789634573494
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 254
Megjelenés: 2021
Eredeti megnevezés: Inside Out
Méret (mm): 136 x 204 x 22
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Memoár