Öveket bekapcsolni!

Szujó Zoltán

Az egyik legismertebb hazai sportriporter, Szujó Zoltán 11 éven át utazott a Forma-1-es világbajnoksággal riporterként, majd további 7 éven keresztül volt a hazai televíziós közvetítések vezető kommentátora.

18 év. Közel két évtized. E könyv szerzője ennyi időt töltött el a Forma-1-ben, előbb amolyan „száguldó riporterként”, majd pedig a hazai tévéközvetítések vezető kommentátoraként.

Szujó Zoltán egészen közelről, szinte belülről ismerhette meg ezt a sokak által csodált, csillogó-villogó, ugyanakkor hihetetlenül zárt világot. Tizenegy hosszú éven át utazott együtt a száguldócirkusz reflektorfényben lévő csillagaival és a kulisszák mögötti félhomályban dolgozó, szinte láthatatlan háttérembereivel. Országok és földrészek között repkedett, hogy közelebb hozza a tévénézőkhöz az ausztrál, a japán vagy éppen a brazil versenyek történéseit. Nem egyszer órákon át várt egy-egy interjúra, de ha úgy adódott, riporter- és operatőrtársaival együtt rohant, hogy elcsípje a legendás Michael Schumachert, Kimi Räikkönent, Fernando Alonsót vagy Lewis Hamiltont.

A világ egyik legnépszerűbb sportágának meghatározó pillanatainál volt jelen. Személyesen élt át sporttörténelmi, mókás, nem egyszer megható, szívszorító eseményeket. Ezeket a történeteket foglalta össze ebben a könyvben, amelyből természetesen nem maradhatnak ki a szerző által készített fényképek és az utazások során átélt kalandok sem.

Az évek alatt szerzett élményeit, történeteit foglalta össze ebben a könyvben, amelyhez a Forma-1-et globális üzleti vállalkozássá tevő brit üzletember, Bernie Ecclestone írt előszót.

(Nincs értékelés)

4 990 Ft

cérnafűzött kötött

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1002810
EAN: 9786150143125
Kötésmód: cérnafűzött kötött
Oldalszám: 208
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 172 x 244 x 22
Kiadó: KreaSport Kft.

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Autó-motor sport