Téli lak (Spring House 1.)

Mary Ellen Taylor

Lebilincselő regény családi titkokról és a hazatalálásról.

Szabad szellemű, nyughatatlan anyja halála után Lucy Kincaid, hátrahagyva addigi életét, elindul Virginia egyik kopottas kisvárosába, Cape Hudsonba, hogy megnézze az örökségét. Egy ház az, aminek addig a létezéséről sem tudott, és amit egy teljesen ismeretlen nő hagyott rá. Lucy titkon azt reméli, a Téli lak rejtélyén keresztül válaszokat kaphat az anyja múltjával kapcsolatos számtalan kérdésére, például arra, ki is az apja.

A Téli lak azonban korántsem az a romos faház, amilyennek Lucy elképzeli, hanem egy elegáns, grandiózus épület, aminek százéves falai közt több emberöltőnyi titok, szenvedély és árulások emléke rejtőzik. A hagyaték kapcsán képbe kerül egy jóképű, titokzatos idegen is, akit, mivel második az örökösök sorában, szintén nem hagy hidegen a ház sorsa.

Ahogy Lucy elmerül a Téli lak múltjában, és felfejti szövevényes titkait, meglepő felismerések érik, nem csupán a családja történetével, hanem saját magával kapcsolatban is. És a kutakodás révén talán elnyerhet valami olyat is, amiben korábban sosem volt része: egy otthont.

Rejtéllyel és szerelemmel átszőtt regény, amelyből párhuzamosan ismerhetjük meg három különböző korban élt nő történetét, akik nem riadtak vissza attól, hogy kezükbe vegyék az életük irányítását.

Ismerd meg sorsuk rejtelmeit!

„Egy sokoldalú, szerethető történet rejtéllyel és romantikával, ami betekintést kínál a kisvárosi világ életébe és múltjába az 1900-as évek elejétől napjainkig.” – Nancy Carty Lepri, New York Journal of Books

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

16 éves kortól ajánljuk!

3 999 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003668
EAN: 9789635619146
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 392
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 33
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Romantikus