The Vine Witch - A szőlő boszorkánya

Luanne G. Smith

Sorozat: Zafír pöttyös könyvek

Sose átkozz meg boszorkányt!

A Château Renard szőlőültetvény évszázadokon át a szőlő boszorkányainak tehetségétől függött, akiknek bűbája létrehozta a völgy világhírű borát.

Ám miután átkot szórtak rá, sorcière Elena Boureanu elvesztette képességét. Most, hogy megtörte az átkot, ami egy mocsár sekély vizébe kényszerítette, és legyengítette varázserejét, Elena küszködik, hogy visszatérjen korábbi életébe. Időközben azonban öröksége – a szőlészet – egy jóképű idegen tulajdonába került.

Jean-Paul Martel csak és kizárólag a tudományra esküszik. Elutasítja a babonát, és távol áll tőle a helybeliek hite a boszorkányokban. Elena viszont járatos a bűbájban, és tudja, hogy a szőlészet hemzseg a rontástól. Hogy maradhasson, és meggyógyítsa a szőlőültetvényt, titkolnia kell valódi kilétét és a bosszúszomjas terveit is az ellen a személy ellen, aki ellopott hét évet az életéből. Nem nyugszik, amíg szembe nem száll a gonosz erőkkel, amik őt, Jean-Pault és a szőlőboszorkányok ősi örökségét fenyegetik Chanceux Valley dimbes-dombos vidékén.

Hagyd, hogy elvarázsoljon!

Mestermunka… A szőlő boszorkánya felnőtteknek szóló tündérmese fordulatos történetvezetéssel, ami bővelkedik varázslatban, szerelemben és árulásban. Képtelen leszel letenni! Tökéletes kikapcsolódás.” – Forbes

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!

3 699 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003744
EAN: 9789635971275
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 320
Megjelenés: 2022
Eredeti megnevezés: The Vine Witch
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 28
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Fantasy

Zafír pöttyös könyvek

Tovább