Trójai protokoll / Kilépési stratégia

Öldöklő naplók 3-4.

Martha Wells

„Ki hinné, hogy ennyi erkölcsi dilemmával jár együtt, ha valaki szívtelen gyilkológép?”

Mindenki kedvenc embergyűlölő BiztEgysége nem pihen a babérjain. Szinte üldözik a veszélyes helyzetek, pedig ő csak annyira vágyik, hogy hagyják békén, hadd legyen minél messzebb az emberektől és maradjon minél több szabadideje. Azok a sorozatok nem nézik meg magukat, ugyebár…

Trójai protokollban a SzürKrisz cég elleni per elakadt. A hatóságok csak a sötétben tapogatódznak a túlságosan is hatalmasra nőtt vállalat ügyében, így Öldöklő eldönti: segít a hiányzó bizonyíték megszerzésében még akkor is, ha ezért egy univerzum háta mögötti terraformáló állomásra kell utaznia.

A ciklus negyedik történetében, a Kilépési stratégiában Öldöklő megpróbálja rendezni bonyolult kapcsolatát dr. Menszával, ám a független rendszerhez tartozó Megóvás vezetője úgy tűnik, nem elérhető, sőt, valószínűleg egyáltalán nincs biztonságban… BiztEgységünknek vissza kell merészkednie a Céges Perem veszélyes világába, hogy megmentse az egyetlen embert, akit talán a barátjának nevezhet.

Martha Wells az összes nagy sci-fi díjat elnyerte már fergeteges humorú, egyben a science fiction legnagyobb kérdéseire választ kereső sorozatával. Ez a kötet, amely a harmadik és negyedik részt egyben tartalmazza, fergeteges lezárást nyújt az Öldöklő-naplók ciklusnak.

 

(Nincs értékelés)

4 995 Ft

ragasztott kötött

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1003095
EAN: 9789634702405
Kötésmód: ragasztott kötött
Oldalszám: 336
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Alcím: Öldöklő naplók 3-4.
Méret (mm): 150 x 200 x 32
Kiadó: Fumax Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Sci-fi