Vilmos herceg - Egy trónörökös igaz élete

Pierrick Geais

Az egyik legnépszerűbb tagja a brit uralkodóháznak, jóképű, okos, intelligens. Vilmos hercegnek minden reménye megvan arra, hogy a monarchia koronás fője legyen. Életéről, eddigi pályafutásáról, valamint kiterjedt és világszerte ismert családjáról írt izgalmas könyvet a francia Vanity Fair királyi sztorikra szakosodott újságírója, Pierrick Geais. A kötetet színes képmelléklet gazdagítja.
Hogyan tudatta Károly elsőszülött fiával, Vilmossal anyja halálhírét? Miért töltött Cambridge hercege egy éjszakát hajléktalanként London utcáin? Miért választotta Vilmos a skóciai St. Adrews egyetemet az addig a családjánál szokásos Oxford vagy Cambridge helyett? Kiknek csapta a szelet Kate Middleton előtt? Vilmos hol találkozott későbbi feleségével, és hogyan sikerült néhanapján sajtókíséret nélkül randevúzniuk? Hányszor szakított egymással a szerelmespár, mire végre egybekeltek?
A könyv a fenti kérdésekre biztos forrásból érkező válaszokat ad, és még jó néhány hasznos információval szolgál, ha mindent tudni akarunk a brit trón várományosáról.

(Nincs értékelés)

3 759 Ft

Eredeti ár: 4 699 Ft

keménytáblás

Várható megjelenés: 2022-10-12

Raktári kód: 1004002
EAN: Keménytáblás
Kötésmód: keménytáblás
Oldalszám: 176
Megjelenés: 2022-10-12
Nyelv: magyar
Méret (mm): 150 x 210 x 1
Kiadó: Athenaeum Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Életrajz